Какво вбесява различните зодии?
What Infuriates the Different Zodiac Signs?
sanovnik.bg»Статии»Астрология»Хороскопи»Какво вбесява различните зодии?

Какво вбесява различните зодии?

Пламена M.Пламена M.
Джедай
983527
Какво вбесява различните зодии?
Луксозна кутия за бижута и часовници
Препоръчано за деца:
Луксозна кутия за бижута и часовници
54.00 лв.
Виж ››

Всяка зодия е уникална и има специфични неща, които могат да я изкарат извън нерви. Ето какво може да те вбеси според зодията:

Овен – Чакането е нещото, което може буквално да го вбеси. Да чака на опашка, да зависи от доставчици, или отговорите на въпросите му идват със забавяне – това ще го накара да пощурее от нерви.

Телец – Нервите му са здрави, но едно преместване може да ги опъне до краен предел. Цялата хамалогия с опаковането, разопаковането и опознаването на новото място и обстановката го ядосват до краен предел.

Близнаци – Рутината е способна да го съсипе. Той мрази да се движи по график и да му се налага да идва навреме.

Рак – Една раздяла може да съсипе всеки, но при Рака това е животозастрашаващо. Периода на възстановяване при тях е много по-дълъг от този на останалите, а страданието, което изпитва, може да трогне всеки.

Лъв – Те са свикнали всичко да става така, както те искат. Когато някой откаже да им играе по гайдата, те се вбесяват, след което изпадат в отчайваща депресия. Драмата става жестока, ако човекът все пак откаже да направи това, за което тропат нервно с крак.

Дева – Това е най-подредената зодия и безпорядъкът е нещото, което може да я накара да откачи. Едно неоправено легло или неизмита чиния могат да разклатят из основи емоционалната им стабилност.

Везни – Така спокойните Везни могат да се поболеят, ако попаднат в определен конфликт. Те просто не могат да виреят в подобна среда. Дълго след случката те се чувстват изтощени и съсипани.

Скорпион – Една изневяра на партньора може да го изкара от кондиция за години напред. Той смята това за най-висшата форма на предателство и ако го преживяват, стават лабилни и слаби.

Стрелец – Скуката и рутината го карат да се чувства зле. Той е свикнал около него винаги да се чувства нещо. Ако това спре, той става унил и скоро се срива тотално.

Стрелец

Козирог – Най-големите кариеристи на зодиака могат да изпаднат в дива ярост, ако бъдат уволнени. Концепцията на живота им е да се изкачват нагоре, а подобно нещо рязко ги изтръгва от подредената им действителност и те рухват.

Водолей – Водолеят не сваля розовите си очила дори след като порасне и всяка несправедливост е способна да го разстрои. Когато тя се случи на него, това го вади от играта за доста време.

Риби – Рибите се носят с темпото на своите води и всеки път, когато им се налага да бързат или бъдат поставени под напрежение, те откачат. Проблемите, трескавата подготовка и всякакви подобни занимания са способни крайно да ги разстроят.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest