Как остаряват различните зодии
How the Different Zodiac Signs Age
Sanovnik.bg»Статии»Астрология»Хороскопи»Как остаряват различните зодии

Как остаряват различните зодии

Пламена M.Пламена M.
Джедай
983364
Огледало
Луксозна кутия за бижута и часовници
Препоръчано за деца:
Луксозна кутия за бижута и часовници
54.00 лв.
Виж ››

Всяка от зодиите има свой начин да прави всичко в живота. Това важи с пълна сила и за остаряването. Ето как остаряват различните зодии:

Овен. Овните рядко се замислят за възрастта си. Те живеят ден за ден. Бодрият им дух поддържа младежката им енергия, дори когато достигнат преклонна възраст.

Телец. С възрастта стават все по-упорити, но в същото време продължават да бъдат същите гъвкави и приспособими създания – както психологически, така и физически. Обичат да си похапват и са склонни към напълняване. Въпреки това, са доста издръжливи и живеят дълго.

Близнаци. Изключително целенасочени, те следват целта до края на живота си. И нямат намерение да намаляват темпото, дори напротив. Невероятни работохолици, те никога не подвиват крак. Повечето от тях предпочитат да останат на работа дори след пенсионна възраст.

Рак. Раците остаряват по два начина. Едните завинаги си остават деца, а другите се превръщат в същинска Майка Тереза и отдават живота и грижите си за околните. Те са класическите баба и дядо, които всеки родител иска децата му да има. Важното е да уважавате белите им коси.

Лъв. С годините стават все по-снизходителни и солидни. С напредването на годините придобиват опит, стават все по-внушителни, спокойни и в някои случаи – дебели. Съвсем типично за натурата им е все по-настойчиво да изискват преклонение и възхищение. Стремят се да бъдат пример в живота и често постигат най-висшите си цели преди останалите.

Как остаряват различните зодии

Дева. Напредването на годините не се отразява особено добре на Девите. Колкото повече остаряват, толкова по-негативни стават към заобикалящия ги свят. Загубени са, ако изгубят контрол или станат прекалено критични. Винаги се стараят да поддържат ума и тялото си в кондиция. Това им позволява да остаряват красиво, с финес и доза строгост.

Везни. Те правят всичко възможно да отложат старостта. Винаги се грижат стриктно за тялото си и преценяват всяка хапка, която поставят в устата си. Още преди да се е появила и първата бръчка, те са взели всички мерки да отложат това във времето. Усилията им се отблагодаряват – дори на 80 изглеждат като на 40-годишни.

Скорпион. Те смятат, че щом са стари, задължително са мъдри. И това наистина е така. За съжаление често попадат в капана на собствените си цели и убеждения, и стават доста упорити и непоносими. Остарелите Скорпиони са представителни и внушителни.

Стрелец. Въпреки че не обичат да мислят за старостта, те често досаждат с въпроси относно възрастта си, като се надяват да получат комплименти за вида си. Истината е, че повод за такива винаги има. Въпреки всички вредни навици и пълния отказ да се грижат за себе си, те някак магически запазват своите сексапил, красота и здраве до преклонна възраст.

Козирог. Този знак е единственият, за когото времето тече наобратно. По правило Козирозите се раждат мъдри и отговорни. Колкото повече порастват, толкова повече започват да ги влекат детинските прояви и лудориите. Поради това възрастните Козирози се превръщат в едни лекомислени деца, обичащи забавленията.

Водолей. Подобно на Козирозите, те са едни изключително сериозни деца. С годините все по-често започват да показват ексцентричността си. На възрастния Водолей не му пука какво говорят останалите и си прави каквото си поиска.

Риби. Старостта ги плаши до смърт. За тях тя означава край на всичко. Когато остареят, те се отдават на равносметка за различните етапи от живота си. Добре е да овладеят притесненията си. Непрестанното безпокойство съкращава живота.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest