sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Вълчата Луна носи промяна!

Вълчата Луна носи промяна!

Пламена M.Пламена M.
Джедай
1k446
Вълча луна
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Първото за тази година пълнолуние ще може да се наблюдава тази нощ. В 13.15 часа на 12 януари в небето ще грейне Вълчата луна. Според поверието тя носи със себе си промяната.

Първото пълнолуние за годината се нарича Вълча луна. Името идва от древността, когато над зимните полета през януари се носел вълчият вой. Вълкът е символ на дуалността. От една страна, той е самостоятелен и безстрашен, но от друга - стои неговата тъмна натура, дива и непредсказуема. Именно комбинацията между светлите и тъмните му страни е изворът на силата му.

По време на Вълчата луна усилията ни трябва да бъдат насочени към това да се свържем със своята дива и свободолюбива натура. Приемете тъмната си страна и честно признайте пред себе си страховете, грешките и слабостите си. Силата на вълка ще ви помогне да ги преодолеете, без да се осъждате.

В тази нощ предците ни са извършвали специален ритуал, който всеки може да изпробва и днес. Намерете уютно и усамотено място. Седнете и затворете очи. Успокойте мислите и дишането си. Опитайте се да усетите присъствието на вълка, без да се страхувате от него. Той е част от вас, вие сте едно цяло.

Вижте как вълкът бавно приближава към вас. Гледайте го в очите, слейте дъхът си с неговия. Вълкът сяда срещу вас, а вие споделяте всичко с него. Без да се налага да говорите, предайте му всички ваши тревоги и страхове. Той ще ви отвърне със спокойствие, сила и мъдрост. Решимостта и смелостта му се вливат във вас. Когато сте напълно пречистени и обновени, вълкът ще си тръгне, отнасяйки със себе си всичко негативно.

Пълнолунието на 12 януари е изключително важно. И тази година то ще постави едно ново начало, което ще ни даде възможност да осъзнаем колко силни, смели и можещи можем да бъдем. След него идва време да преодолеем препятствията и да осъществим отдавна забравените си мечти. Пред всеки ще се отвори възможност да преодолее предизвикателствата и да пренареди приоритетите си.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest