sanovnik.bg»Статии»Загадки на древността»Монах предсказва, че турската територия отново ще е православна

Монах предсказва, че турската територия отново ще е православна

Антония Р.Антония Р.
Джедай
2k914
Св. София в Истанбул

В предсказание на руския монах Авел се казва, че руски владетел ще върне територията на Турция на православния свят, а над църквата Света София в Истанбул отново ще има кръст.

Две от предсказанията на монаха – за смъртта на императрица Екатерина II и император Павел I, са се сбъднали с точност, съобщава руският сайт bloknot.

Според православния пророк връщането на турската земя към лоното на християнската вяра е мисия на руски владетел, който 3 пъти в бил начело на властта в Русия.

Той ще бъде един и всеки ще го знае, той ще е близо до всяко руско сърце. Обликът му ще е държавен и светъл и никой няма да каже – царят е тук или там, а това е той. Волята на народа ще се покрие с божията милост и той сам ще потвърди своето призвание. Името му трикратно ще е свързано с руската история, гласи предсказанието на монах Авел.

Турция

В тълкуването на това предсказание съвременниците виждат образа на руския президент Владимир Путин, понеже той е руският владетел, който вече трети път е начало на Русия.

Подобно предсказание е правено и от гръцки ясновидец, който е казал, че московски княз ще превземе Турция.

Война между Турция и Русия пророкува и Паисий Светогорец, който миналия век е предсказал, че Турция ще бъде християнска държава.

Путин

Руско-турските отношения се влошиха, след като властите в южната ни съседка свалиха руски бомбандировач. Турският държавен глава обяви, че руския Су-24 е свален, защото е нарушил въздушното пространство на Турция.

Владимир Путин обяви действията на турската страна като удар в гърба и се закани за отмъщение, като ембаргото за внос на турски стоки бе само първата стъпка. Руският президент дори призова да се върне църквата Света София в Истанбул на православното християнство.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.2
51
45
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Б1
Б1
21.01.2016 14:30
Този руски олигофрен пак е препил със самогон. Вместо да гледат към чужди земи, по-добре да обърнат внимание на Сибир, който един ден ще е китайски.
7
7