Разберете какви сте според кръвната група!
Find out What you're Like Based on your Blood Type!
Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Разберете какви сте според кръвната група!

Разберете какви сте според кръвната група!

Пламена M.Пламена M.
Джедай
983368
Определяне на характер

Японците са на мнение, че кръвната група е тази, която издава най-интимните качества на личността. За да разберат дали си подхождат, в Страната на изгряващото слънце не се питат коя зодия са, а коя кръвна група са. Тя е определяща за много от аспектите в живота в Япония – от това дали един човек ще бъде нает на работа, до това дали ще успее да продаде стоката си.

Кръвна група А

Те са изключително организирани и често заемат лидерска позиция. Търпеливи и точни, понякога се проявяват като малко страхливи. Характерни за тях са сдържаността и хладнокръвието.

Хората от група А са невероятно чувствителни. Тихи и сдържани, те не обичат да общуват със случайни хора. Понякога могат да бъдат сметнати за малко странни. Животът им се върти около максимата, че никой не ги разбира. Това се поражда от факта, че въпреки че през целия си житейски път се опитват да се впишат, никога не се чувстват на мястото си.

Тези хора винаги вървят по правилния път. Невероятни градинари са и обичат да живеят сред природата. Онези, чиито дом се намира в града, предпочитат да се слея с тълпата и да не правят впечатление.

Домът за хората с кръвна група А е най-ценното нещо. Той е тяхното убежище и трябва да сте много специален, за да ви допуснат там. Често определяни като консервативни и песимисти, те са надарени с особен вид творчество.

Кръвна група В

Страстни творци и невероятни любители на животните, те често могат да изпаднат в егоистични крайности. Някои от тях си падат малко ексцентрици, но пък могат да бъдат и доста прагматични.

Това са хора на практиката. Те умеят да работят с машини, уреди и всякакви сложни системи. Най-голямото щастие за тях е, когато нещо работи, както трябва.

Целеустремеността на хората с кръвна група В понякога граничи с фанатизъм. Не обичат екипната работа и предпочитат да действат сами. Могат да бъдат определени като единаци най-вече защото не обичат да се вслушват в думите на останалите.

Домът на тези хора е всичко друго, но не и подреден. Важното за тях е да могат бързо да открият това, което им е необходимо. Околните ги определят като безчувствени и често остават сами в живота.

Кръвна група АВ

Това е сред най-редките и съответно най-интересни кръвни групи. Непредсказуеми и тайнствени чудаци, те често изумяват околните. В себе си те съчетават две личности с противоположни характери – сдържаност и общителност, скромност и дързост.

Първото впечатление, което правят тези хора, е на изключително спокойни и уравновесени. Под повърхността обаче се крият необуздани страсти. Те преминават от настроение в настроение изключително бързо.

Хората с кръвна група АВ са изключително творчески надарени. Те са едни от най-талантливите артисти и художници. Някои от тях се прочуват с гадателски умения, други пък стават духовни водачи, като се предполага, че самият Иисус Христос е бил кръвна група АВ.

Характер

Кръвна група 0

Това са най-амбициозните и целенасочени хора. Отличават се със спортен талант и хъс, самочувствие и щедрост.

Нулата понякога може да се прояви като надута и безскрупулна. В обичайния случай обаче тези хора са изключително социално настроени, общителни и енергични. Лесно приспособими са към промените и с лека ръка могат да променят възгледите си. Адаптивността им обаче може да ги превърне в едни от най-ловките престъпници.

По презумпция винаги искрени, хората от тази кръвна група са изключително емоционални. Те отдават голямо значение на материалните ценности и възприемат тяхното придобиване като разширяване на душевността си.

Интересното при хората от кръвна група О е, че често страдат от язва. Това се дължи на бактерията хелиобактер пилори, която се закрепва към клетки с особеностите на нулевата група.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest