Как да се сбъдват мечтите ни?
How to Make Our Dreams Come True?Kako ostvariti svoje snove?
Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Как да се сбъдват мечтите ни?

Как да се сбъдват мечтите ни?

Новак
25
Вратата към вашите мечти

Сбъдват ли се мечтите? "Нима това е така? ! ", унило питате вие. Да, така е!

Замислете се. В каква обстановка живеете, какво работите, как се развиват отношенията ви с околните, какви са приятелите и обичаните ви хора... Всичко това сте си избрали вие, някога. Да, точно така. Чували ли сте за Закона за привличането? Ако не сте, сега ще узнаете как всичко във вашия живот е дело на собствената ви мисъл.

Да, било е неосъзнато и необмислено - да се омъжиш за безотговорен инфантилен песимист. Да, било е неправилно да допуснете ваш приятел да ви използва като банка. Но ВИЕ сте позволили това. А всичко е, защото не обичате себе си. Защото сте решили, че с вас никой няма да се отнася добре, никой няма повече да ви обича и няма да иска да ви е приятел. Не сте съгласни?

Тогава защо постоянно се оплаквате от живота, ако не съберете смелост да го промените? Защо прекарвате дни (а и нощи) на работа, която не можете да търпите?

Всяка минута вие променяте света си, създавате своя реалност. В основата на Закона за привличането е това да си представяте, че мислите ви непрекъснато се материализират. Спомнете си за последната несполука, която ви се случи. А сега си спомнете как преди време сами визуализирахте в съзнанието си само негативни мисли. И така и се случва. Защото със своите неосъзнати визуализации вие давате сигнал на Вселената да превърне това в реалност.

А какво би се случило, ако си представяхте само, че сте здрави, успели и обичани? Повярвайте, такива ще станете!

Визуализиране на мечтите

Изключете от речника си негативните и пораженчески мисли и утвърждения. Благодарете на живота за всичко, което той ви дава. За слънцето, за дъжда, за децата, за родителите... За двата си здрави крака и двете си здрави ръце, затова, че не ви се налага да седите в инвалиден стол, че виждате и чувате този прекрасен свят.

Вярвайте в себе си, обичайте се - вас и всичко около вас и светът ще ви се отплати със същото. Защото всичко, което ви обкръжава, е ваше.

Реализирайте мечтите си и нека те направят много щастливи вас и близките ви. Правете това, което обичате - това е пътят към самореализацията. И това е вашият живот. Достатъчно сте го пропилявали в бедност и нещастие. Нека във всичко ви съпътства успехът!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.8
514
420
313
26
10
Дай твоята оценка:

Коментари (22)

Изпрати
Нели
Нели
10.02.2014 08:57
А какво за правя ако майка ми е ужасен песимист, винаги говори и мисли лоши неща и постоянно се оплаква. Натоварва ме с ужасно много негативна енергия и аз колкото и да се старая да гледам позитивно и да вярвам, че всичко ще е наред, имам усещането че тя постоянно привлича лоши неща и за себе си и за мен и за семейството въобще...
10
2
ефг
ефг
27.03.2014 00:44
ами като виждам как се изразяваш не ми изглеждаш кой знае колко малка....казваш й да престане да ти пълни главата с нейните глупости и нейните разбирания за света и това е....моята съм я научила да не ми се пречка.....бъди твърда....
10
0
митко йотов
митко йотов
22.11.2013 20:04
перфектно
1
0
Нели
Нели
21.11.2013 20:55
А,ако нямам два здраи крака и две здрави ръце да спра да мечтая ли?
9
2
Аделин
Аделин
09.10.2013 23:44
Гледайте "Тайната" или прочетете книгата истина е повярвайте песимисти такива!!!
12
2
Милена
Милена
12.10.2014 23:03
Няма па-голяма глупост от т.нар. тайна. Можете да мислите само хубави неща, но не си ли вдигнете задника и да направите нещо по въпроса, само с хубавите мисли ще си останете.
11
4
Петко
Петко
05.02.2014 02:26
Гледал съм го и съм съгласен с теб ;)
4
1
enjell
enjell
21.08.2013 08:50
За мен тази статия е написана само за да ни успокои че има и хубави неща които се случват.Да случват се но само на някой хора може би някаква невидима сила избира хората на които да не им върви и на други на които без да положат и най малки услия им се стоварват само хубави неща.Не вярвам в написаното ни най малко и ще ви кажа защо .Моята сестра е най голямата оптимистка на света (повярвайте ми няма по голям оптимист)колкото и много нещастия да е преживяла тя вярва че един ден ще е щастлива ,ноооо не от поне 20 години тя просто ден след ден затъва в нещастие ,тревоги и безпаричие.Загубила е почти всичко .В момента работи в погребално дружество и дори това не е сломило нейният оптимизъм .Е питам се колкото години тя трябва да продължава да вярва ,че живота е прекрасен за да и се случи това.При мен нещата пък са точно в обратен аспект , не не съм щастлива ,но благодарение на песимизма си съм успяла да се измъкна себе си и семейството си от доста страшни загуби и нещастия.За мен всичко е съдба начертана от невидима сила и неконтролируема от човешкият разум!
17
0
нели
нели
07.08.2013 19:58
когато искаш нещо твърде силно -ти създаваш напрежение и го отблъскваш...трябва да искаш с вярата че вече се е случило и да живееш спокойно докато се реализира в реалността
18
0
Милена
Милена
26.02.2014 03:38
Значи трябва да се самоизлъжеш?
2
0
Мардж
Мардж
04.07.2013 12:27
ВЯРНО
3
0
ма ма
ма ма
25.04.2013 21:18
Мечтите са илюзия.Имайте само желания.....
3
1