Недостатъци на зодия Козирог
Shortcomings of the Capricorn Zodiac Sign
sanovnik.bg»Статии»Астрология»Хороскопи»Недостатъци на зодия Козирог

Недостатъци на зодия Козирог

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k1k
Козирог
Луксозна кутия за бижута и часовници-19%
Препоръчано за деца:
Луксозна кутия за бижута и часовници
54.00 лв.
44.00 лв.
Виж ››

Родените под знака на Козирог имат своите недостатъци и ако ги знаете, ще ви е по-лесно да разберете хората от тази зодия. Козирогът може да се прояви като жестоко и студено същество, което не се интересува от болките и проблемите на другите, включително на близките си.

Козирогът е склонен да прави жестове дори за непознати, но много често пренебрегва близките си, без да се замисля за това какво им причинява. Сред недостатъците на Козирога е желанието му винаги да кара всички около него да правят онова, което той иска.

При най-малкия намек за противоречие той е в състояние да се скара завинаги с човека, който се е осмелил да му се опълчи. В любовта Козирогът се държи по същия начин - той изисква от партньора си пълно подчинение и ако не срещне желаното от него поведение, се отдръпва и няма сила, която да го накара да се върне отново при любимия човек.

Скандал

Дори да съжалява за постъпката си, Козирогът не отстъпва, но е склонен да изслушва молби и любовни признания, които повдигат самочувствието му.

В работата си Козирогът също се държи като тиранин и ако стане началник, подчинените му ще се чувстват много зле. Много често за Козирога смисълът на живота се състои в това да кара останалите да му се подчиняват и да вдига скандали при най-малкото отклонение от това, което е заповядал.

За Козирога и най-дребният повод за скандал е добре дошъл и той го използва. Родените под този знак се заяждат за дреболии.

Чувството за хумор на Козирога работи добре само когато е насочено към някого, който трябва да се почувства зле от шегите. Най-често от това страда партньора на Козирога, който постоянно е жертва на злобните му шеги.

Козирогът не се притеснява от това да излага любимия си човек пред хора и да разказва подробности от личния им живот, които не би трябвало да знае никой освен тях двамата.

Козирогът е доста отмъстителен. Той не търпи изневери и не прощава нищо на никого. За него е напълно нормално той да излиза всеки ден с различни партньори, но любимият му човек да понася всичко това и да е благодарен, че и на него му се обръща внимание от време на време.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.1
54
43
33
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
Desislava Angelova
Desislava Angelova
10.03.2019 00:10
Има точни попадения, но всичко останало е грешно изтълкувано и поднесено. Козирозите са изключително добронамерени, но са с много дълбока и развита душевност, която не всеки разбира. Освен това не са злобни и заядливи, а са огледало на вашето отношение, ако не пряко към тях, то към трети лица. Те са защитници на слабите и са борци за правда! Най-хубавата и земна зодия, кардинален знак!
35
3
Анонимен
Анонимен
15.03.2018 21:21
Аз съм зодия козирог!
6
1
Анонимен
Анонимен
20.05.2019 22:41
Абсолютно! Точно така е!
4
4
Анонимен
Анонимен
04.03.2018 22:21
Понякога се замислям дали съм тази зодия
3
0
Тина
Тина
19.03.2017 23:52
Абсолютно вярно е! Познавам доста от тази зодия. Но да не забравяме,че те са най-големите кариеристи на зодиака и всичко на този свят за тях са парите!
15
17
kozirog
kozirog
28.03.2016 22:06
gluposti
15
6
kozirog
kozirog
23.11.2015 20:29
Леле,че глупости... Нищо вярно няма!
28
8
tania
tania
27.12.2015 16:41
viarno e pone za men
8
6