Недостатъци на зодия Водолей
Shortcomings of the Aquarius Zodiac Sign
sanovnik.bg»Статии»Астрология»Зодии»Недостатъци на зодия Водолей

Недостатъци на зодия Водолей

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k1k
Водолей
Луксозна кутия за бижута и часовници-19%
Препоръчано за деца:
Луксозна кутия за бижута и часовници
54.00 лв.
44.00 лв.
Виж ››

Зодия Водолей има своите недостатъци, като един от тях е характерната за хората от този зодиакален знак черта да преливат от пусто в празно. Те са в състояние да прекарват цели дни далече от реалността, когато се налага да свършат нещо и измислят какви ли не оправдания за това, че не са изпълнили обещанията си.

Родените под този знак имат прекалено много идеи, които се опитват да осъществят и накрая се получава така, че не могат да направят дори едно нещо докрай. Водолеят е генератор на идеи, но не е добър изпълнител, затова е добре той да работи в тандем с някого, на когото му се отдава лесно да изпълнява идеи.

Водолеят има проблеми с връщането на заеми. Той лесно може да убеди някого да му заеме някаква сума, но след това изпитва неприятно чувство от това, че трябва да ги върне и често се опитва да избегне това. Дори да върне взетото назаем, Водолеят се чувства много зле, все едно подарява свои пари на някого.

Клюки

Водолеят често нарушава обещанията си, защото винаги поема повече ангажименти, отколкото е в състояние да изпълни. Той не е от най-добрите служители, тъй като предпочита да свърши малко работа набързо и след това да протака останалата част от ангажимента, за да изглежда зает.

Сред недостатъците на Водолея е склонността му да участва в интриги. Той не щади в това отношение и близките си хора, дори и любимия си човек. За родените под този знак интригите са част от забавленията в живота и те им се отдават с голямо удоволствие.

Водолеят не обича да му се казва какво да прави, това е в състояние да го вбеси. Той смята, че е наясно с всичко и иска да дава указания, а не да ги изпълнява. Ако партньорът на Водолея се опитва да го променя, това няма да свърши добре и връзката им ще приключи много бързо.

Не е рядкост Водолеят да издава тайните на близки хора пред почти непознати, само за да му обърнат внимание. Водолеят обича да научава тайните на хората и за тази цел може да използва и непозволени методи, без да се притеснява, че ще го хванат.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.4
53
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
15.03.2019 12:42
Здравейте, абсолютно не съм съгласна с горенаписаното, относно водолеите - да характера им е труден, но са страхотни хора, просто трябва да се постараете да ги разбирате - никога не се занимават с клюки, никога няма да те предадат. Да, не са романтични, няма да ти кажат, че те обичат, но за сметка на това - ти го показват с дела всеки ден - това е по-важно, отколкото само голи думи и никаква покритие - музика за ушите ли искате??? Да си с човек от зодия водолей е най-прекрасното нещо - считай се за късметлия. Аз не съм зодия водолей, но познавам доста хора и за всичките бих казала това, което написах по-горе. Обичайте ги и те ще ви обичат - просто не ги ограничавайте в нищо - за тях свободата е важна, но те я използват разумно.
21
3
Анонимен
Анонимен
05.03.2019 00:32
а къде забравите разсеяноста ни - най характерната ни черта ? хаха аз съм януарски водолей , и всичко без това за интригите и тайните е вярно
8
2
хана
хана
28.11.2015 18:00
Мъжете февруарски водолеи са абсолютни, безскрупулни лъжци. Като цяло представителите на зодията са алчни.
18
24
Януарски водолей
Януарски водолей
27.12.2015 16:32
Това на базата на действията на един единствен човек, който се е случил февруарски водолей ли?
15
5