sanovnik.bg»Статии»Астрология»Зодии»Недостатъци на зодия Лъв

Недостатъци на зодия Лъв

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k1k
Лъв
Луксозна кутия за бижута и часовници
Препоръчано за деца:
Луксозна кутия за бижута и часовници
54.00 лв.
Виж ››

Недостатъците на всяка зодия са различни - родените под знака на Лъва са известни с прекалено гордия си и властен характер. Разберете ли, че един човек е Лъв, трябва да сте наясно, че с него шега не бива и че той е много самолюбив.

За Лъва честта и гордостта са над всичко. За родените под този знак най-важно е да чувстват, че всички други се възхищават на постъпките и на външния им вид.

Лъвът е склонен да изхарчи всичките си пари, само за да покаже, че може да поддържа висок стандарт на живот, дори това да не е така.

Лъвът е щедър и понякога може да пропилее много средства за нещо, което не си заслужава. Лъвът не търпи изневери и ще поиска раздяла дори ако любимият му човек само загледа някого. За Лъвът дори един поглед или мисъл за друг човек е предателство, а това е нещо, което той не може да прости.

В същото време обаче Лъвът е склонен да изневерява, защото той обича всичко ново. За него е важно да се появява пред хората с някой, който събира всички погледи.

Флирт

Дори пред останалите да поддържа версията, че отношенията му с този човек са само приятелски, Лъвът не може да понесе да е просто приятел с човек, който му харесва.

Лъвът иска всичко от партньора си, но не е готов да даде всичко от себе си. Той е разглезен и иска да бъде обгрижван постоянно. За него е важно да вижда пламък в очите на човека до себе си, иначе решава, че отношенията им вече са безсмислени.

Точността е важна за Лъва. Той до такава степен е прецизен, че и най-малкото отклонение от точността го вбесява. Лъвът е твърде самолюбив и е лесно да бъде засегнат.

Той не може да понесе и най-малката критика по отношение на самия него. Дори да е израснал от дете с някой, който си позволи някаква критика по отношение на собствената му персона, той веднага ще забрави за този човек.

В любовта Лъвът иска пълно подчинение. В началото той може да допусне партньорът му да поеме командването, но това е само за кратко. След това Лъвът иска да определя всичко и ако това не е така, той веднага губи интереса си.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.8
51
42
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
31.07.2019 18:56
Всички неща за зодия лъв са верни.Една наша приятелка е на 8-ми агвуст и много се налага ,много е властна и все критикува другите.
1
0
Mariana Polimenova
Mariana Polimenova
11.01.2017 19:31
Седнали лъвът и бикът на по чашка. Изведнъж звъннал телефонът на лъва:
– Да, мила. Да, след 5 мин. тръгвам. Да, разбира се че ще мина през магазина, какво трябва да купя? Да, няма да забравя и подаръка за рождения ден на майка ти…
Бикът се разсмял:
– А аз си мислех че си цар на животните. Аз на моята никога не бих й позволил да се държи…… така с мен.
– Да – казал лъвът – ама твоята жена е крава, а моята е лъвица!|
9
2
H.T.
H.T.
08.11.2015 00:41
ima dosta verni neshta,dobre se vpisvam v napisaniqt tekst bravo ..
7
2
Майк Хагар
Майк Хагар
07.11.2015 18:31
Вярно е на 70% ако питате мен.
Не съм лъв,но баща ми е лъв и не отговаря напълно на написаното.
И познавам доста лъвове,които пък не отговарят и на половината от написаното.
Да приемем,че лъвовете със сигурност имат поне 2-3 от нещата написани тук задължително.
5
5
r
r
06.11.2015 14:44
Всичко това е много вярно. Лъвовете (и лъвиците още повече) са много суетни. Готови са на всякакви лъжи и извъртания, само за да докажат (най-вече на себе си), че са прави. За тях логиката няма никакво значение в спора и много се дразнят, когато им противоречат.
15
10
Аня
Аня
06.11.2015 12:19
като гледам, виждам само плюсове на зодията--какво е лошото в това да мислиш за това дали си добре, да си точен и прецизен дори педантичен,, да изискваш любов от другия и пълна отдаденост,, какво лошо има, по дяволите? Естествено , че обичаме да командваме, но това не е лошо,, по-лошо е че има хора които са манипулирани и им е по-лесно да бъдат подчинени, ,това е лошо!
20
7
Ники
Ники
24.02.2016 23:59
Точно така лъвице моя!!!
3
0