Недостатъци на зодия Риби
Shortcomings of the Pisces Zodiac Sign
sanovnik.bg»Статии»Астрология»Зодии»Недостатъци на зодия Риби

Недостатъци на зодия Риби

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k1k
Риби
Луксозна кутия за бижута и часовници
Препоръчано за деца:
Луксозна кутия за бижута и часовници
54.00 лв.
Виж ››

Всеки човек има своите недостатъци, а според астролозите те зависят от това под какъв зодиакален знак сте се родили. Родените под знака на Рибите имат своите добри страни, но имат и много недостатъци, от които обикновено страдат най-близките им хора.

Рибите са добродушни, но не обичат отговорността. Те винаги са готови да помогнат, но ако става въпрос за това да поемат отговорност за някого или дори за собствените си постъпки, те изпадат в паника, макар и да не го показват.

Когато нещо не се получава, те искат някой друг да поеме вината за това. Не защото искат някой друг да страда вместо тях, просто Рибите не могат да понесат тежестта на вината.

Рибите винаги ще се притекат на помощ на човек в беда, но често самите те имат нужда от помощ. Големият недостатък на хората от тази зодия е, че не се чувстват достатъчно добре в реалния живот, затова постоянно бягат от реалността в свой измислен свят.

Изневяра

Рибите са мечтатели, които не се интересуват от битови въпроси, от сметки и елементарни житейски неща, необходими за нормално съществуване. Родените под този знак са в състояние да четат любимата си книга, докато цялата им къща е разхвърляна.

Те са авантюристи и за тях е напълно нормално да изхарчат последните си пари за скъп ресторант с най-добрите си приятели, въпреки че месецът едва започва, а сметките не са платени.

Рибите са забавни и приятни за компания, но в съвместния живот е малко трудно да се свикне с техните постоянни забежки в собствения им свят, където не се налага да извършват скучни дейности като работа или грижи за дома. Рибите стават добри родители, но те не могат да възпитават децата си и ги разглезват.

За Рибите изневярата не е нещо лошо, стига да не се влагат чувства в него. За хората от тази зодия е напълно нормално да обичат постоянния си партньор, но да се отдават на любовни авантюри, които не представляват нищо сериозно за тях.

Много често Рибите са склонни да заобикалят истината, за да се отърват от някой проблем. Те са много наивни и е лесно да бъдат излъгани.

Те са като малки деца, които постоянно имат нужда от някой, който да се грижи за тях и да ги пази от всички неприятности в живота.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.1
52
44
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
31.07.2019 18:57
Рибите са лесно раними и лесно се разстройват,и мъжете,и жените от зодията са така.
3
0
Анонимен
Анонимен
09.03.2018 17:09
пълни глупости аз съм риба и нищо не е така
1
0
Тина
Тина
20.03.2017 00:10
Бих допълнила ,че Рибите изневеряват само тогава когато ги разберат,че са предадени.А това за чистотата е до някъде така. Познавам Риби ,които наистина в къщата им все едно е паднала бомба а те си рисуват или четат книга.Познавам и такива Риби ,които от сутринта са с един парцал в ръка и къщата им е като аптека.Познавам много мнителни и много наивни Риби.Познавам много добри и много зли Риби...Но това е така защото има хиляди видове Риби по света..Някои са прости шарани,други са змиорки а трети нарпаво акули...
8
0
Беки
Беки
08.03.2016 20:27
Най тъпото нещо което съм чела за сибе си. Няма ианс да чета книга докато е разхвърляно и не познавам нито една риба която да не е чиста и спретната. Даже понякога граничи с маниакалност за чистота. За наивност да не говорим. Рибите са най мнителните същества в зодиака.
21
0
maksi
maksi
11.12.2015 21:48
Пълни глупости особено това за изневярата и аз сам зодия риби :)
8
43
Анести
Анести
11.12.2015 10:46
Да си "наивен" не значи да си добър, услужлив, независим от материалното и с човешки качества ----- -А ЗНАЧИ - да си непохватен и с прекалено много предразсъдъци, правещи те същество мразещо себеподобните с ниво на обща култура 8 клас.
Аз съм зодиа риби. :)
3
44