Как камъкът Ангелит може да ви помогне
Ways in Which the Angelite Stone can Help you
sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Бижута и Камъни»Как камъкът Ангелит може да ви помогне

Как камъкът Ангелит може да ви помогне

Пламена M.Пламена M.
Джедай
1k457
Ангелит
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
Препоръчано за малки и големи:
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
22.00 лв.
Виж ››

Камъкът Ангелит е сравнително нов в средите на скъпоценните камъни. Открит е през 1987 година в Перу. За създаване за бижута обикновено се използва синьо-сивият Ангелит, но в природата се среща обагрен във всякакви разцветки между бяло и сиво до синьо или виолетово.

Ангелитът не е камък на конкретна зодия. Той се бори със страха от неправдите и лъжата. Отключва тайната на словото, давайки глас на личното мнение и собствената истина.

Ангелитът се противопоставя на грубостта и помага да станем по-състрадателни. Освен това помага на притежателя си да се примири с нещата, които не зависят от него.

Ангелитът се използва за съзнателна връзка с Ангелските светове посредством вибрацията си. Смята се, че може да хармонира връзката между физическото тяло и етеричната мрежа. Когато търсим помощта на ангели пазители, именно този скъпоценен камък може да направи това астрално пътуване много по-сетивно.

Скъпоценният камък действа като балансьор във всеки един аспект от живота. Цветът му също е от значение. Прието е, че всеки от сините и синьо-зелените камъни е свързан с определена форма на комуникация. Тюркоазеният ангелит помага за постигане на целите и мечтите, а синьо-зеленият подпомага разкриването на нашите най-дълбоки духовни истини.

Ангелитът помага за постигане на вътрешен мир и хармония със себе си. Той ни фокусира в най-високите сфери на небесната светлина. Камъкът притежава енергията Каруна – въплъщение на нежност, милост и състрадание.

Аура Ангелит

Скъпоценният камък ангелит е наистина великолепен и пълен със сила и енергия. Той помага за по-добра телепатична комуникация.

Така например, ако двама души желаят да бъдат свързани, но трябва да се разделят физически, и двамата трябва да носят по едно парче ангелит в себе си. Предварително програмираните за тази цел камъни ще засилят връзката помежду им.

Освен всичко друго, подобно на други скъпоценни камъни, и ангелитът има лечебни свойства. Вибрациите му действат благоприятно на горната част на белите дробове.

Използван е за лечение на възпалено гърло и проблеми с щитовидната жлеза. Камъкът облекчава болката - както физическа, така и психическа.

Тъй като успокоява, ангелитът се използва и за лечение на гняв. Това чувство води до изолация. Камъкът помага за подобряване на комуникацията както с околните, така и с вътрешното ни Аз. Той помага да си върнем вътрешната и външната хармония.

Където и да бъде поставен, ангелитът осигурява защитно поле около района. Използва се още за активиране на ангелското съзвучие и пречистване на аурата.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest