Козирог е най-стиснатата зодия
Capricorn is the Stingiest Zodiac Sign
Sanovnik.bg»Статии»Астрология»Зодии»Козирог е най-стиснатата зодия

Козирог е най-стиснатата зодия

Пламена M.Пламена M.
Джедай
983364
Пари
Луксозна кутия за бижута и часовници
Препоръчано за деца:
Луксозна кутия за бижута и часовници
54.00 лв.
Виж ››

Щастието не е само в парите, казват някои. Е, тези някои със сигурност не са били представители на най-стиснатата зодия. Скъперници, свидливи, сметкаджии, алчни, скръндзи – наричайте ги както искате. Това са Козирозите.

Тази земна зодия е буквално обсебена от парите. В живота си са вманиачени и обременени от материалното си състояние. Целият си съзнателен живот прекарват в терзания за пари. Приемат само високо платени работни места, които им осигуряват сигурни и надеждни доходи.

Обожават и да работят на няколко места, за да изкарат колкото се може повече пари, без значение какво жертват в замяна – свободно време, сън, семейство и приятелства. Повечето от тях подсигуряват старините си още на млади години, но въпреки това работят до последно.

Козирог

Една от интересните тенденции в живота на Козирога е, че той трупа, но не харчи. Висше удовлетворение в живота му носи мисълта, че парите му са там – в банката или под дюшека. Той не изпитва нужда да ги харчи, а само да знае, че ги има. Това го държи жив.

Козирогът постоянно мисли за пари и често става обект на подигравка за скъперничеството си. Той е наясно с това, но има свое обяснени за нещата.

Пред себе си Козирогът е поставил високи цели и амбиции, които няма как да се получат, ако човек е разпилян. Той смята отношението си към парите за разумно и предпазливо.

Спестяване на Пари

Представителите за зодия Козирог никога няма да рискуват с излишни разходи и инвестиции. Дори за щастливи моменти и тържества, когато всеки човек малко или много се отпуска, той се измъква с практично, рационално и най-вече – пестеливо решение.

Най-голямата грешка и разочарование би изпитал човек, решил да поиска пари назаем от Козирог. Той не само ще откаже категорично, но е възможно дори явно да се учуди на подобна наглост от ваша страна. Независимо колко сте близки, Козирогът не дава пари на никого. Никога.

Тъй като държат на сигурността, най-вече финансовата, Козирозите често биват обвинявани, че се женят по сметка. Това е напълно погрешно – те просто търсят и намират това, което е заложено в същността им. Мотивацията им за това е изцяло позитивна и не крие користни цели.

Въпреки любовта си към парите, Козирогът все пак притежава щедро сърце. Когато реши да изненада любимите си хора, той не се стиска.

Когато прави по-големи покупки обаче, подлага това на дълбоко предварително обмисляне. Най-омразни са му хората, които живеят извън своите възможности.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.4
54
43
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (7)

Изпрати
proza
proza
26.05.2017 22:50
Mujut mi e kozirog i e napravo skrundza. Ako trqbwa da kupi ne6to se pobolqva. Az su6to sum kozirog i kogato zagubq nqkakva suma pari, napravo vdugam kruvnoto i se pobolqvam. Taka `e vsi4ko e vqrno.
3
1
Ванчето
Ванчето
16.11.2015 13:56
По думите ви или аз незнам коя зодия съм или пишете само глупости това не е вярно изтриите си простотиите защото някои може да ви повярва...
7
7
Милана
Милана
31.10.2015 20:50
Не знам аз съм козирог и давам пари на хората и 5 лв да имам ще ги дам на някой приятел ,ако е в нужда ...
10
4
Щедър Козирог
Щедър Козирог
26.08.2015 19:35
Авторът да се връща в лудницата и да не пише глупости.
9
5
Ваня
Ваня
13.08.2015 06:16
Което съм!
5
1
Ваня
Ваня
13.08.2015 06:08
Нищо вярно няма с това,което сам.
5
4
Asparux
Asparux
10.08.2015 23:29
Ужасно много се впечатлих, като видях че всичко написано е вярно, такъв съм си.
11
6