sanovnik.bg»Статии»Астрология»Ретроградност на планетите»Пълнолуние изгрява днес в Козирог

Пълнолуние изгрява днес в Козирог

Антония Р.Антония Р.
Джедай
2k1k
Пълнолуние
Луксозна кутия за бижута и часовници
Препоръчано за деца:
Луксозна кутия за бижута и часовници
54.00 лв.
Виж ››

Тази сутрин, 28 юни, в 7.54 часа фазата на Пълнолуние ще изгрее в зодия Козирог. Днес трябва да се взимат важни решения, които са свързани с отговорностите ни в живота.

Фазата на Луната днес ще провокира емоционалната и чувствителната ни страна. Възможно е днес напрежението да е по-силно от обикновено, а страховете ни безпричинно да се увеличат.

Пълнолунието е идеален ден за изчистване на организма от вредните токсини чрез диета, както и за изчистване на психиката от негативни мисли.

Не се изненадвайте, ако днес отново изплуват, чувства, ситуации и хора, които дълго време сте се опитвали да избегнете. Оглеждайте се за знаците на съдбата, защото те ще ви покажат в кои области е наложително да внесете промени.

Пълнолунието е идеален момент, за да се освободим от емоционалните си зависимости и да съборим ограниченията, които сами сме си поставили.

Тъй като Луната огрява в Козирог, на преден план ще излязат темите, свързани с професионална реализация, възхода, авторитета, които имаме пред другите, дисциплината, целеустремеността и отговорността.

Денят е подходящ да помислим върху дългосрочните си цели. Необходимо е да погледнем на плановете си от рационална гледна точка и е добре да премислим ходовете си за в бъдеще, като се стремим към сигурността, а не към риска.

Козирог

Пълнолунието днес ще ни кара да се оглеждаме за повече стабилност. Това може да ни направи по-отговорни към задълженията ни, но и по-хладни към хората около нас.

В интимен план ще трябва да се търси баланса между семейните ангажименти и професионалните задължения. Възможно е по-силно да се повлиявате върху авторитетни фигури през деня.

Успехи днес ще имат хората, които са по-сдържани, дисциплинирани и отговорни. Импулсивното и по-свободно поведение не е подходящо за днешното Пълнолуние в Козирог.

Работата с документи, пари и стратегии ще е успешна днес. Подходящо е също след работа да отделите време, за да се поразходите сред природата.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest