Призракът на Майкъл Джексън се появи на снимка
Michael Jackson's Ghost Appears in a Photo
sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Призракът на Майкъл Джексън се появи на снимка

Призракът на Майкъл Джексън се появи на снимка

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
1k357
Призрак на Майкъл Джексън
Козметична Чанта за Пътуване
Препоръчано за теб:
Козметична Чанта за Пътуване
20.00 лв.
Виж ››

Страховит феномен предизвика смут в Обединеното кралство. Млад британец решил да заснеме имитатор на Майкъл Джаксън, но скоро след това изпаднал в шок, когато открил, че на снимката се вижда и странна фигура, напомняща на покойния Джако.

Неотдавна британецът Рис Сива присъствал на изпълнение на имитатор на Краля на поп музиката. Докато двойникът се вихрел на сцената, Сива направил няколко снимки за спомен.

Когато след това той разгледал фотосите, видял, че на един от тях присъства и зловещ силует, напомнящ на емблематичния изпълнител. Рис Силва е повече от убеден, че по време на изпълнението на сцената се е появил и призракът на Краля на попа.

След като се разчуло за случая, снимката е разгледана и от специалисти. Те са категорични, че фотосът с феноменалното изображение не се дължи на монтаж.

Най-вероятно това наистина е духът на Джако. Припомняме, че и друг път в медийното пространство се е коментирало, че призракът на изпълнителя все още броди сред живите. Само преди две години сестрата на Майкъл Джексън Ла Тоя Джексън заяви, че призракът на брат ѝ блуждае из жилището, където той е прекарал детските си години.

Дух на Джако

Според Ла Тоя духът все още е на този свят, за да може да наглежда децата си Принс, Парис и Бланкет. И това обаче не е първият случай, в който се говори за бродещия дух на Джако.

На видеоклип, заснет в имението Neverland, се забелязва нещо като фигура, която също беше нарочена за призрак на легендарния музикален изпълнител.

Освен с невероятния си глас Майкъл Джоузеф Джексън остава в историята и с множеството скандални и противоречиви събития, съпътстващи живота му. Изпълнителят почина през 2009 година. Според заключенията на съдебния лекар на Лос Анджелис певецът е починал от предозиране с обезболяващото пропофил.

В последствие за смъртта на музиканта беше обвинен неговият личен лекар д-р Конрад Мъри. От своя страна, Мъри заяви, че Джако е бил пристрастен към успокоителните и във фаталната нощ сам си е инжектирал смъртоносната доза независимо от предупрежденията на своя лекар.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
52
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
Потребител#136851
Като за начало се научете (ако не можете) да разпознавате монтажа от реалното... Това е пълна шега :D
1
0
r
r
26.05.2015 19:38
Това на снимката въобще не прилича на Майки. Как разбрахте, че това е неговия дух???
4
0
секс
секс
25.05.2015 11:29
страх ме е !какво иска от нас живите !
1
11
maria
maria
25.05.2015 11:10
Не спокойните духове така се явяват.
7
1
Ли
Ли
25.05.2015 09:58
Да, бе направо съм в шок! Оставете човека да почива в мир!
4
1