Учени от САЩ са унищожили скелети на гиганти
US Scientists Have Destroyed Thousands of Giants' Skeletons
Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Учени от САЩ са унищожили скелети на гиганти

Учени от САЩ са унищожили скелети на гиганти

MarianeMariane
Джедай
329112125
Гиганти
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Някога по лицето на Земята са бродили гиганти. За тяхното съществуване се споменава още в Библията и в древния санскритски епос Рамаяна. Останки от гигантски скелети са открити в Индия, в Пакистан и в САЩ. Въпреки това официалната археология продължава да отрича съществуването им.

Преди дни стана ясно, че Смитсоновият институт е унищожил хиляди човешки скелети на гиганти в началото на 1900 г. Документите за безпрецедентното унищожение са били засекретени, но Върховният съд на САЩ е разпоредил отварянето и обнародването им.

От публикуваните данни става ясно, че организацията е участвала в една от най-мащабните операции по скриването на доказателствата за съществуването на гиганти.

Десетки хиляди човешки останки на огромните същества са били унищожени по нареждане на високопоставени държавни лидери. Това е било направено с цел да бъде защитена господстващата и до ден днешен хронология на човешката еволюция.

Първите съмнения за унищожението на човешките остани са били изказани от Американския институт по алтернативна археология AIAA. В отговор Смитсъновият институт дал Американския институт по алтернативна археология на съд за клевета и опит да навреди на репутацията на 168-годишната институция.

Но по време на съдебната сага адвокатът на AIAA Джеймс Чаворда успява да накара част от разпитваните служители на Смитсъновия институт да си признаят за съществуването на документи, в които се споменава за унищожените останки.

Скелет

Повратната точка в делото става демонстрацията на бедрената кост с дължина 1.3 м. Тя е живото доказателство, че гигантите (исполините) някога са бродили по Земята.

Въпросната кост е била собственост на института, но е открадната от висш служител, който я е пазил до смъртта се през 1930 г. На смъртния си одър той пише предсмъртно писмо с потвърждение каква тайна крие Институтът.

В писмото си той казва, че унищожаването на скелетите е ужасно, защото все пак става дума за човешки същества. Ние криеме истината за предците на човечеството, за гигантите, населявали Земята преди време, както пише в Библията и други древни текстове, споделя той.

Предвид изложените доказателства Върховният съд на САЩ постановява Смитсъновия институт да публикува класифицираната информация за всички, свързано с унищожаването на доказателства с доевропейска култура, както и на елементи, свързани с човешки скелети с по-голям от приетия за нормален размер.

Изнасянето на засекретената информация ще помогне на археолозите и историците да преосмислят настоящите теории за човешката еволюция.

Официалното оповестяване на документите е насрочено за края на 2015 г. Оповестяването на тайните доклади и документи ще се координира от независима научна организация.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest