Житейската мисия на всяка зодия
The Life Mission of Each Zodiac SignŽivotna misija svakog horoskopskog znaka
sanovnik.bg»Статии»Астрология»Зодии»Житейската мисия на всяка зодия

Житейската мисия на всяка зодия

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k1k
Житейската мисия на всяка зодия
Луксозна кутия за бижута и часовници-19%
Препоръчано за деца:
Луксозна кутия за бижута и часовници
54.00 лв.
44.00 лв.
Виж ››

Всеки зодиакален знак има своя житейска мисия, която трябва да изпълни. Овенът е жизнерадостен слънчев знак. Мисията на хората, които са родени под знака на Овена, е да заредят със своята слънчева енергия останалите. Много често думите на Овните се оказват пророчески и зареждат хората с оптимизъм и вяра.

Телецът има специална мисия - той трябва да осъзнае пътя, по който хората да могат да преборят егоизма си и да постигнат съвършенството в много насоки. Често Телците помагат на хората, след като преодолеят собственото си его.

Житейската мисия на Близнаците е да накарат хората да гледат правилно на нещата, които изглеждат различни от обичайното. Точно затова Близнаците са противоречив знак. Те са общителни и доверчиви и искат да помогнат на хората да разбират света по различен начин.

Родените под знака на Рак имат житейската мисия да осъзнаят целта на живота на отделните хора и да им го покажат. Затова често Раците стават добри предсказатели.

Родените под знака на Лъва са царствени, горди и често егоистични личности. Те са смели, но винаги подозират скрити намерения у другите. Житейската мисия на Лъва е да се научат да обичат истински - нещо, което им е трудно, защото никога не вярват на сто процента дори на най-близките си хора.

Житейската мисия на родените под знака на Девата е да обединят в едно любовта, мъдростта и интуицията. Девите са много справедливи и добри, те не лъжат и са много горди. Често Девите се проявяват като добри в любовните магии.

Житейската мисия на зодиите

Родените под знака на Везните трябва да отсяват доброто от лошото и да научат и останалите на това. През целия си живот Везните постоянно преценяват всички положителни и отрицателни качества на всяка една ситуация. Точно затова приятелите им често се обръщат за съвет към тях.

Скорпионът е много могъщ зодиакален знак. Житейската мисия на родените под знака на Скорпиона е да направят материалистичната човешка натура по-одухотворена. Често Скорпионите имат ясновидска дарба.

Стрелецът е агресивен и амбициозен. Неговата житейска мисия е да покаже на хората вярната посока. Понякога Стрелецът не се сдържа и много критикува хората, докато се опитва да им покаже верния път.

Житейската мисия на родените под знака на Козирога е да осъзнае и да покаже и на другите, че материалното не е най-важно на този свят. Много често Козирозите стават добри нумеролози.

Водолеят през целия си живот се опитва да разбере каква е истинската цел на съществуването на човечеството. Понякога това го кара да се унася на философска тема и да забравя да се грижи за най-близките си хора.

Житейската мисия на Рибите е да помагат на хората и да се опитат да ги накарат да се интересуват повече от духовното. Но Рибите са разсеяни и не могат да се концентрират, затова често се провалят в опитите си да постигнат целите си по време на житейския си път.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest