Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Астрално»Как може да видите аурата на другите?

Как може да видите аурата на другите?

Как може да видите аурата на другите?
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Виждането на аурата е по-скоро физическо, отколкото метафизическо състояние. Всеки може да се научи да вижда аурата. Трудната задача е в интерпретирането на видяното и това включва в себе си по-интуитивни и по-метафизични аспекти.

Всеки може да се научи обективно да вижда аурата. Това е една способност, която е естествена и присъща на всеки. Повечето деца виждат аури, но те не са обучавани да ги възприемат като онова, което те представляват.

Не е нещо необичайно родителите да коментират "цветното въображение" на детето си, когато стане дума за фини впечатления и възприятия, отнасящи се до ауричното поле или до духовни водачи. Детето често бива програмирано от родителите си и от обществото да вярва, че подобни възприятия са въображаеми и нереални.

Разбира се, няма как да видите нечия аура, без да сте положили поне малко усилия преди това. Съществуват различни упражнения, които ще ви помогнат да изострите цветовите си способности.

Вземете малки плътни листа цветна хартия и един голям бял, с размери около 60x100 см. Поставете на пода под лампа с възможност за регулиране силата на яркостта на светлината белия лист хартия, а в средата му – червеното листче.

Фиксирайте погледа си в центъра му и не мигайте. Изчакайте 30 секунди. След това, продължавайки да гледате червения лист, бързо го махнете и гледайте празното му място върху белия лист. За части от секундата ще виждате цвят, допълнителен на този, който сте гледали преди това. Ако пред вас е бил червен, ще видите зелен.

Човешка Аура

Вторичният образ винаги се различава от първоначалния цвят, но формата им е еднаква. Образът ще изглежда като плуващ, светещ и прозрачен.

Ако направите такъв опит с 4-5 листчета подред, за което ще са ви необходими няколко минути, накрая ще получите определена чувствителност за виждане на такъв тип цветови образи – светещи, прозрачни и плуващи в пространството. Тези цветове много приличат на цветовете на аурата, но са по-съвършени, защото малцина притежават чисти и ясни цветове на аурата.

Сега трябва да усвоите следния много прост начин да виждате цветове. За това ви е необходим партньор. Желателно е и двамата да сте облечени в бяло. Другите цветове могат да затруднят или леко изкривят виждането на аурата. Поставете партньора си до бяла стена, вземете лампа с регулатор за яркост и сила и осветете партньора си.

След това той трябва да вземе лист цветна хартия и да го държи на разстояние 2-3 см от лицето си. Отстъпете назад и гледайте върху цвета, както го правехте по-рано: фиксирайте погледа си върху него, бройте до 30 и помолете партньора си да махне хартията. Ще видите допълнителен цвят, плуващ в пространството около другаря ви.

Поставете цветната хартия зад главата или раменете на партньора си на разстояние 30-60 см. След това махнете цветния лист и продължавайте да го гледате, като много бавно намалявате яркостта на лампата.

Ще се приближите до онзи магичен момент, когато тялото на човека ще стане съвсем тъмно, след това изведнъж ще избухнат всички цветове и вие ще видите аурата. Цялата. Ще знаете, че това са реалните ѝ цветове, а не допълнителните, които сте виждали по-рано - пред вас ще сияят множество променящи се багри.

Вижте още:

- Какъв цвят е вашата аура;

- Самолечение чрез Аурата.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest