Как да познаем дали ни е направена черна магия
How to Tell if a Black Magic Spell was Cast on you
Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Магии, Вещици и Проклятия»Как да познаем дали ни е направена черна магия

Как да познаем дали ни е направена черна магия

MarianeMariane
Джедай
329112126
Ужас

Черната магия се използва от зората на човешкото съществуване, защото оттогава съществува човешката завист и алчност. Противно на това, което много хора си представят, черната магия обикновено не е дело на врагове или непознати, а е поръчана от близки и роднини.

Какво точно представлява тя и как можете да разпознаете симптомите на направената черна магия са двата най-важни въпроса, които трябва да си зададете.

В основата на това нечисто изкуство е използването на негативна енергия или източници на отрицателна енергия, за да бъде принуден човек доброволно да се откаже от нещо, да свърши нещо нередно, дори да се влюби до полуда в непознат.

Магията е особено разпространена между жените, защото за мнозина от тях това е лесен начин да си отмъсти на съперница, да раздели семейство или нарани хора, които в миналото са ги наранили.

Зло

В какво точно се изразява магията, ще се запитате вие. Тя има много лица и може да се прояви по различни начини – дали ще бъде маскирана като неуспехи в работата, раздяла с любим човек, катастрофа с кола и др., няма значение. Важно е да се уверите, че сте жертва на магия, за да се преборите с нея.

Ето и най-показателните признаци за направена магия:

Безпричинен страх – това е един от най-показателните признаци за направена черна магия. Изведнъж човек започва да изпитва безпричинен панически страх от всичко и всеки. Става нервен, обладан е от силно безпокойство, избухва в непровокирани нервни кризи.

Неизвестна болест – изведнъж човек бива налегнат от неизвестна тежка болест, която изсмуква живота и силите му, но лекарите не са в състояние да му помогнат, защото не могат да открият каква е болестта.

Пълнолуние

Постоянното и силно главоболие, болките в кръста, гръдния кош, бодежите в сърцето и изтръпването на крайниците са особено показателни, че трябва да потърсите помощ.

Раздяла с любимия човек – ако изведнъж любимият ви човек ви изостави без никаква причина, трябва да се запитате на какво се дължи това. Нищо не може да накара човек, който до вчера ви е свалял звездите, днес да бъде напълно безразличен към вас.

Финансови и работни несполуки – само в рамките на дни, бизнес, който сте градили с години, внезапно рухва безпричинно. Губите работата си, която обичате и за която сте се борили, финансите ви са пълно фиаско.

Влюбвате се в непознат – изведнъж светът се обръща с главата надолу и вие се влюбвате в непознат, абсолютно неподходящ и неприятен ви доскоро човек. Единственото нещо, което може да направи това с вас и да обърне сърцето ви е черна магия за любов.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.9
56
46
34
22
10
Дай твоята оценка:

Коментари (7)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
19.05.2019 21:00
Постоянно се чувствам застрашен и се оглеждам насам,натам и си мисля,че всеги момент вякой ще влезе вкъщи и ще ми направи нещо!Не съм спокоен и ми се привиждат неща!!!Какво да правя?
0
1
Мария
Мария
28.04.2015 22:56
Чародей Теди разваля магии, помага при болести, отговаря на въпроси от бъдещето, намира изгубени пари, разваля лоша карма, събира семейства. Не си губете времето по врачки!!! - обадете се на чародей Теди 090063070 с вътрешен код 640
4
13
Таня
Таня
30.04.2015 14:00
Да го подкрепите на импулсния му телефон и да Ви наговори куп глупости предполагам. Сериозен специалист не си дава кординатите под път и над път ,а още по малко отговаря на импулсни телефони.Много зле скалъпена реклама!!!
35
1
Магдалена
Магдалена
19.04.2015 20:16
Аз напринер от три месеца нямам желание за ништо нямам никакви сили и невиждам нищо хубаво в началото мислех че съм дептесирана но се оказа че са ми направени 4 магии незнам дали да вярвам на това
8
2
роза
роза
24.04.2015 09:50
А какво ви емнението за Али Шуган, някой има ли лични впечатления дали помага и за какво?
4
1
ва
ва
14.04.2015 20:05
Намерих нож и монета под дюшека си. Какво значи това
9
0
Анонимен
Анонимен
27.08.2016 09:55
може би значи финансови проблеми
1
0
ВАЛЕНТИНА
ВАЛЕНТИНА
01.12.2015 22:43
Али Шуган се справя много добре с магиите, винаги когато сме го потърсили ни отнема напрежението, нервите и стреса. Той винаги свързва магиите с неудачи и болести и след намесата му се чувстваме много добре в къщи. А другите уж са развалили магиите, а проблемите и като цяло негативните симптоми продължават да ни тормозят.
5
5
мнение
мнение
15.04.2015 00:00
То си странно да намериш такива неща под дюшека си...
Вземи ги с нещо без да ги пипаш с ръце и ги хвърли в течаща вода,а леглото си наръси със светена вода!
7
0
Потребител#156571
Няма "силен",няма "слаб"по "дух"!!!Няма"аз не Вервам"!Като ти дойде до главата БЕЗ външна помощ от Вещ човек не може да се оправиш и загазваш тотално!16 пъти ми е залагана турска магия за Смърт!И всеки път съм викал ЗНАЕЩ да ги намира и обезсилва!Предупреждаван съм дори и да Го намеря да Не Гд Пипам!Включително и Разсипан Живак!!!
7
1
Nana
Nana
08.04.2015 21:04
Но,ако си силен по дух никой и нищо не може да ти навреди,по-скоро се връща на този който върши тези злодеяния!
29
0
kiro
kiro
07.04.2015 14:57
Bah mu mamata strah me hvana chak
9
2
penka delcheva
penka delcheva
20.09.2015 00:59
to si e za strah,sega vseki 2-ri se zanimava s tez gadoriii,zatova sme na tozi hal,6te im se varne,no ne tuk.te sega i tuk sa po-dobre...
4
0