sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Какво става с душата, след като напусне тялото

Какво става с душата, след като напусне тялото

Дух
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Какво се случва с душата, след като напусне тялото? Как и защо отиват в отвъдното? Какво представлява то? Това са все въпроси, на които всеки иска отговор.

Хората са събирали различна информация през вековете. Те установили, че до голяма степен информацията се припокрива.

Събраната информация често е получавана от медиуми, хора изпаднали в транс или под хипноза. Те биват изпращани в другото измерение и след това дават информация, какво са преживели там. Често информация за отвъдното са давали и хора изпаднали в клинична смърт. Душата им отива за кратко в другото измерение и я връщат обратно. Информацията за тунела със светлина е най- често описвана от тях.

Според изследванията на световно известен американски доктор по хипнотерапия, душата преживява следните неща, след като напусне тялото на човека.

1. Душата вижда мъртвото тяло

Тялото е една от обвивките на душата и тя не тъгува за нея. Тялото за душата е като саркофаг, като броня, която я предпазва. Душите могат да променят външния си облик с помощта на специалната материя от която са изградени. Тази материя е неизвестна на човешките сетива. Душата, отделяйки се от тялото, продължава напред.

2. Душата минава през тунел със светлина

Мъж в Тунел

Както споменахме по- горе, информацията за светлина накрая на тунела е често описвана случка от хора изпаднали в клинична смърт. Смята се, че тунелът се отваря за душите, които са приключили мисията си на земята.

3. Душата се среща с Ангели и роднини

Именно в края на този тунел душата е посрещана от нейни роднини и близки от Отвъдното. Според някои книги на посрещането на душите идват и домашните им любимци. Освен душите на роднините и любимците, на посрещането присъстват и специални ангели – посрещачи.

4. Душата прави преглед на живота си

Смята се, че целият живот на всеки един от нас се заснема с невидима камера от Отвъдното. Този филм човек преглежда, когато умре. Той може да превърти и да види както последните дни от живота си, така и детството. Първият път е автоматично, но следващите пъти е, за да преосмисли живота си и да разбере дали е изпълнил мисията си на земята, допуснал ли е някакви грешки или грехове.

5. Душата не иска да се връща на Земята отново

Предполага се, че това е така, защото щом душите усетят спокойствие и любов, те не искат да се връщат обратно. Много често обаче те се връщат на Земята още преди да са стигнали края на тунела. При други това се случва след като са имали кратки срещи с близки или роднини. Това се случва много често при хората изпаднали в клинична смърт.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
54
43
34
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Monny Monsterr
Monny Monsterr
09.03.2015 23:22
Статийката е добра - точно и ясно. Въпреки че информацията е кратка, много обобщена и всеки, който се е интересувал поне малко по темата знае всичко написано. Ако искате повече подробности ви препоръчвам книгите на Майкъл Нютън. Те включват подробни описания на това което има отвъд на хора под хипноза. Също има и сеанси свързани с преминаването на душата през различните етапи на развитие и различните животи. Естествено, това ще бъде интересно само за хора, които вярват в съществуването на душата и прераждането и които се вълнуват от темата.
17
0