Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Зомби котка втрещи Флорида

Зомби котка втрещи Флорида

Котка зомби
Луксозна кутия за бижута и часовници
Препоръчано за теб:
Луксозна кутия за бижута и часовници
54.00 лв.
Виж ››

Котарак зомби успя да втрещи жителите на щата Флорида, като се появи няколко дни, след като е погребан. Котаракът Барт умира на 16 януари, след като е блъснат от автомобил, обяснява неговият собственик Елис Хътсън, а инцидентът се случил в Тампа.

Той споделя, че е бил изключително разстроен от случилото се, защото много обичал домашния си любимец. Нямал сили да погребе Барт и помолил свой съсед да свърши това. Дъсти Олбритън се съгласил да помогне на Елис и погребал четириногото.

Пет дни по-късно обаче Барт се появил отново. На 21 януари котаракът се връща у дома – имал счупена челюст и едното му око липсвало, вследствие на удара от колата. Хората обясняват, че котаракът е имал напълно окаян вид – залитал е на една и друга страна, бил е обезводнен, но определено е бил жив.

Най-изненадан от случилото се оказва съседът, помогнал за погребението на животното, Дъсти Олбритън, който е напълно убеден, че котаракът не е бил жив, когато го е погребал преди пет дни. След случката Барт е откаран във ветеринарна клиника, за да се погрижат за неговото състояние.

Лекарите го сложили на системи и го оперирали – наместили счупената челюст и върнали на мястото това, което е останало от удареното око. Ветеринарите обещават, че котаракът, който е на година и половина, ще се възстанови след не повече от шест седмици. Собственикът на Барт не може да изкаже своята радост и благодарност.

Хътсън обяснява, че операцията, която са направили на мъркащия любимец във ветеринарната клиника, е била твърде скъпа за неговите възможности. Хилядата долара, които са му поискали ветеринарите, са осигурени от Humane Society.

Собственикът на четириногото все още е в шок и не може да повярва, че е със своя любимец – Хътсън е убеден, че Барт е възкръснал и се е върнал от мъртвите.

След този случай много от коментарите са, че това е доказателство, че котката наистина има девет живота. Хората, които са напълно убедени, че тази теория е вярна, смятат, че след този необичаен случай дори най-големите скептици по този въпрос ще започнат да преосмислят позицията си.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest