Любов в годината на Козата за Риби
Love in the Year of the Wood Goat for Pisces
sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Любов в годината на Козата за Риби

Любов в годината на Козата за Риби

Риби
Козметична Чанта за Пътуване
Препоръчано за теб:
Козметична Чанта за Пътуване
20.00 лв.
Виж ››

В началото на 2015 година Дървената Коза ще обгради Рибите с любов, разбирателство и хармония. Въпреки това, представителите на тази зодия трябва да бъдат предпазливи и да не допускат излишни действия като флирт, защото те няма да се увенчаят с успех, а за обвързаните представители ще създадат жестоки конфликти.

Любовният хороскоп за настоящата година подсказва, че по-рано Рибите много са страдали от своята доверчивост и податливост. Често именно тези хора са се подчинявали на своите партньори и са позволявали да бъдат разигравани в отношенията.

Годината на Дървената Коза до известна степен ще измени това положение в полза на Рибите, така че тези хора ще станат по-уверени в себе си, по-изискващи и настойчиви.

Ако по-рано Рибите са били потискани, то сега смелите представители на този знак сами ще бъдат фатални съблазнители. Все пак, всичко се връща!

За необвързаните Риби началото на годината ще донесе интересна среща, която обещава да бъде наситена с много положителни емоции. И понеже Дървената Коза ще влезе в ролята на защитник на тази зодия, от тях изцяло зависи дали срещата ще е един флирт или сериозно отношение.

Сватба

През пролетта тези, които не са намерили своята половинка, ще получат този шанс от съдбата. Ако се окажат във вихъра на изпепеляваща връзка с перспектива, Рибите не трябва да позволяват финансовите трудности да застанат между тях и любимия човек.

Обвързаните хора, родени под този знак, ще имат желание да направят голяма изненада или подарък на своята половинка и по този начин да си спечелят възхищението й.

Много от партньорите на Рибите, такива като Рак, Дева или Стрелец ще бъдат просто покорени от тези сантиментални жестове, с които ги обграждат Рибите, и завинаги ще останат до тях.

Някои дори ще изпитват непреодолимо желание да се обвържат на по-високо ниво, така че не са изключени предложения брак и сватбени церемонии към средата на годината.

През втората половина на година са възможни леки трусове в безоблачното ежедневие, които обаче няма да породят сериозни конфликти и скандали.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest