Любов в годината на Козата за Козирог
Love in the Year of the Wood Goat for Capricorn
sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Любов в годината на Козата за Козирог

Любов в годината на Козата за Козирог

Козирог
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
Препоръчано за малки и големи:
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
22.00 лв.
Виж ››

Любовната и чувствена сфера за представителите на знака Козирог няма да бъде много наситена през годината на Дървената Коза. Козирозите по природа са сдържани, не обичат да показват излишни емоции без необходимост, но това тяхно загадъчно поведение ще се задълбочи още повече под влиянието на китайския символ.

Самотните Козирози имат обещаващи шансове да намерят истинската любов, дори без да го очакват. Това, разбира се, е добре дошло за представителите на този знак, защото те не обичат периодите, в които са без половинка. Най-удачният момент да започнат да се оглеждат за партньор е пролетта.

Те ще имат едва няколко месеца да изградят стабилна връзка, тъй като зимата ще донесе някои трудности. Ако Козирозите не контролират ревността и мнителността си, проблемите ще се задълбочат. Дървената Коза ще подари на тези хора безоблачна връзка, ако започнат да правят компромиси и да изслушват партньора си.

При обвързаните представители на зодията ще се наблюдава идилия и хармония, но само през първата половина на годината. Това ще бъде период, изпълнен с романтични дни, така че му се наслаждавайте максимално, без да търсите под вола теле.

самота

Втората половина на годината и по—конкретно последните зимни месеци предвещават на семейните двойки обостряне на отношенията и нажежаване на страстите.

Това ще се случва, защото, увлечени по своята лични дела, Козирозите ще отделят все по-малко внимание на любимия човек. Ако не успеят да балансират между работа и семейство, не е изключено дори да забравят някоя важна дата, с което ще накърнят достойнството на своя партньор.

Пасивността на този човек, нежеланието му да се отдаде на емоциите изцяло, често ще бъдат в разрез с желанията на партньора и затова в семейството е възможно да зачестят скандалите.

Особено критично време ще настъпи след месец октомври, когато Козирозите, уморени от постоянни забележки и ултиматуми, просто ще напуснат семейното ложе за няколко дни, за да помислят за всичко в самота.

Дървената Коза ще подскаже на здравия разум на тези хора, че дори и дребните жестове и топлота от тяхна страна ще помогнат да се изгладят отношенията.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest