Любов в годината на Козата за Стрелец
Love in the Year of the Wood Goat for Sagittarius
sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Любов в годината на Козата за Стрелец

Любов в годината на Козата за Стрелец

Стрелец
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Любовният живот на Стрелците през годината дървената Коза ще бъде наситен с всевъзможни събития. Изключително трудно е да се характеризират определени действия, които всички Стрелци е желателно да предприемат в името на любовното си щастие.

Общо взето, представителите на този зодиакален знак ще се влияят от моментното си настроение и емоционално състояние, което прави 2015 година доста непредвидима в общ план.

Самотните Стрелци ще бъдат жадни за нови изпепеляващи отношения, макар да виждат, че са безперспективни и краткотрайни.

Тези от тях, които наскоро са се разделили с любим човек, просто търсят тръпката и искат да се почувстват отново живи. Ако се решат да отидат на почивка с приятели, е твърде вероятно да се забъркат в любовна авантюра.

Въпреки че пролетта обещава да ви донесе пеперудено усещане в стомаха, изгледи за истинска връзка има чак през есента и началото на зимата. Тогава дървената Коза ще ви помогне да осъзнаете, че сте срещнали изключително подходящ човек.

Любов

Лошата новина е, че някои от семейните Стрелци също ще изпитват силен порив да се доказват на любовния фронт. Ако се оставят страстта да превземе ума им, това може да им изиграе лоша шега.

Чувствайки се на седмото небе от опиянение и щастие, те могат да избързат в преценката си и да поискат развод от своята законна половинка. Това не е желателно, защото само след няколко месеца ще разберат, че са направили огромна грешка, която ще се окаже непоправима за много от тях.

За Стрелците, които не се поддават на провокации от сексуален характер, дървената Коза ще бъде изключително благосклонна.

Тя ще ги награди щедро, като им помогне да изгладят всички дребни несгоди в семейното ложе. Китайският символ на 2015 година ще им донесе много романтични моменти през летните месеци.

През този период половинките на Стрелците ще бъдат очаровани от чувственото отношение, което получават, и не е изключено да се почувстват толкова сигурни във връзката си, че да поискат по-сериозни стъпки в името на семейното благополучие.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest