Що за злодеи могат да бъдат различните зодии
What Types of Villains the Different Zodiac Signs Can Be
Sanovnik.bg»Статии»Астрология»Хороскопи»Що за злодеи могат да бъдат различните зодии

Що за злодеи могат да бъдат различните зодии

Антония Р.Антония Р.
Джедай
2k720
Злодеи
Луксозна кутия за бижута и часовници
Препоръчано за деца:
Луксозна кутия за бижута и часовници
54.00 лв.
Виж ››

Списък, изготвен от специалисти, ни показва престъпните страни на зодиите. Данните са подкрепени с исторически примери и статистики от арестите на зодиакалните знаци, пише Труд.

Овен – наемен убиец

Овните за знаците, които показват най-малка загриженост относно благоденствието на другите. В историята именно представители на зодия Овен са останали като най-големите убийци, виновни за смъртта на милиони души.

Сред тях са Адолф Хитлер и бившият президент на Република Сръбска Радован Караджич, който е обвинен за смъртта на 200 000 души.

От 12-те зодиакални знака Овните заемат 4-то място по арести.

Телец – пране на пари

Телците са зодията, която най-често е хващане да се занимава с различни схеми за пране на пари. Според ФБР това е вторият най-опасен зодиакален знак, тъй като Телците са на второ място по арести.

Сред най-големите престъпници от тази зодия са Владимир Ленин, Ким Чен Ир и Садам Хюсеин.

Близнаци – неуловими измамници

Макар че Близнаците са едни от най-големите фалшификатори и измамници, които органите на реда познават, те са почти неуловими, като заемат 12-то място в арестите на зодиакалните знаци.

Близнаците са мошеници от класа, които си служат най-вече с ума и избягват да си цапат ръцете. Най-известният престъпник от тази зодия е дясната ръка на Осама бин Ладен - Айман ал-Зауахири.

Рак – кървавите отмъстители

Представителите на зодия Рак заемат първото място по арести сред зодиакалните знаци. Интересното при тях е, че престъпленията, които са извършили, най-често са породени от неуправляема страст и силна ревност.

Хенри VIII

Когато се чувства предадени и използвани, злодеят в Раците се появява с пълна сила и те са готови дори да убиват.

Най-известният убиец от този знак е английският крал Хенри VIII, осъдил 2 от съпругите си на смърт чрез обезглавяване заради изневеря.

Лъв – престъпления заради слава

Злодеят в Лъвовете е готов да убива, само за да остане името му в историята. Престъпниците от тази зодия се отличава с голямо честолюбие и силно желание за слава.

Най-ярките примери от огнената зодия са Бенито Мусолини и Слободан Милошевич, който е виновен за смъртта на 230 000 души.

Дева – грабежи с взлом

Девите често обичат да си пъхат носа в чужди работи, което и намеква за престъпните им наклонности – грабежи с взлом и хакерски атаки. Девите заемат 6-то място по арести.

Най-известният престъпник от Девите е руският цар Иван Грозни, който се е отличавал и с голямо избухливост и отмъстителност.

Везни – корупция и контрабанда

Везните са най-подкупната зодия в хороскопа, но и този въздушен знак не е лесно да бъде хванат от властите и те заемат 7-мо место в класацията за арести.

Сред най-големите престъпници от тази зодия са албанският диктатор Енвер Ходжа и Ростовският канибал, който е убил и изнасили 53-ма души, повечето от които са били деца.

Хитлер

Скорпион – мистериозните престъпници

Най-честите причини за престъпност при Скорпионите е заради отмъщение. Те се ядосват силно, но не и видимо, така че врагът да не усети гнева. Скорпионът заема 9-то място в класацията за арести.

Най-яркият пример за престъпник от тази зодия е Йозеф Гьобелс, който е оглавявал пропагандата на Хитлер в нацистка Германия.

Стрелец – обирджии

Престъпния свят е пълен с представители на зодия Стрелец, като най-често те се проявяват като най-обикновени крадци. Историята обаче познава и по-видни злодеи от тази зодия като Йосиф Сталин, чилийският диктатор Аугусто Пиночет и колумбийският наркобарон Пабло Ескобар.

Стрелците заемат 3-то място на арести сред зодиакалните знаци.

Козирог – тартор на престъпна група

Козирозите се проявяват в организираната престъпност, като най-често я оглавяват. Познати престъпници от тази зодия са Мао Цзе Дун и Иди Амин, известен като Африканския касапин. Козирозите заемат 5-то място в класацията за арести.

Водолей – Ало-измамници

Сред най-трудно уловимите престъпници са и Водолеите, които заемат 11-то място според арестите им. Най-често те се занимават с ало-измами, тъй като са изкусни манипулатори.

Пример за престъпник от тази зодия е Недялко Димитров-Момата, който е обвинен за смъртта на 20 човека.

Риби – престъпления, свързани с наркотици

Рибите са зодията, която най-често клони към престъпления, свързани с наркотици. те се привличат от забранените субстанции и често губят връзка с реалния свят.

Най-известните престъпници от тази зодия са Осама бин Ладен и Ратко Младич, виновен за смъртта на 8100 мюсюлмани в Сребреница при етническа чистка. Рибите заемат 8-мо място в класацията за арести.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.2
54
44
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
някой
някой
26.11.2015 21:44
Хитлер е телец не е овен
0
0
Аз
Аз
26.03.2015 14:36
Тази статия е долна еврейска пропаганда:тези личности са били борци за свобода,а не престъпници!
3
1
Моше
Моше
22.03.2015 19:57
Ало тъпаци, хер Гьобелс не е престъпник!
5
1
Ана
Ана
19.11.2014 07:43
добре де, кои са 1,2,3..
0
1
Ива
Ива
17.12.2014 19:11
понеже съм овен и съм ''Наемен Убиец'' ще ви убия!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Но съм момиче!
0
3
Илиана
Илиана
15.11.2014 14:08
За везните не е вярно,че сме подкупни !
5
2