sanovnik.bg»Статии»Загадки на древността»Готвят клонинги на Майкъл Джексън

Готвят клонинги на Майкъл Джексън

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
1k411
Клонинг

Персоната на Майкъл Джексън винаги е била обвита в голяма мистерия. Животът му е свързан с много противоречиви и странни събития. Но дори и след смъртта си Кралят на поп музиката продължава да буди интерес у почитатели.

Майкъл Джексън е платил да бъде клонирана неговата ДНК преди да почине. Тази мярка е предприета с цел да бъдат създадени негови копия, предаде Контактмюзик.

Началникът на Нюйоркския център за изследвания за извънземни Майкъл Лъкман разказва в своята книга Битката за душата на Майкъл Джексън, че е се е сдобил с тази информация благодарение на дизайнера Андре Ван Пиер, който правел сценичното облекло на американския изпълнител и сестра му.

Ван Пиер пък получил информацията за футуристичните опити за клониране и депозирането на сперма от сътрудник в център по дълголетие в Панама.

Майкъл Джексън се запалил горещо по клонирането след успеха с овцата Доли. Припомняме, че Доли е домашна овца, която стана първият бозайник, успешно клониран от възрастни клетки през 1996 година. Процедурата беше извършена в Рослинския институт в Мидлоудиън, Шотландия, като учените обявиха раждането публично на 22-ви февруари 1997 година.

Според Майкъл Лъкман Ентусиазмът на Краля на попа се разпалил още повече след съобщение на раелитите /секта, вярваща в НЛО/, че за пръв път е клонирано и човешко бебе.

Майкъл Джексън

Майкъл Джексън си отиде от този свят преди пет години. В годините преди неговата кончина, той е дал милиони долари на европейски учени, извършващи необичайни генетични проучвания, за да създадат негови копия. Освен това той е депозирал спермата си в три различни банки по света.

По думите на Лъкман близките на певеца наскоро са прехвърлили проби от спермата му от клиника в Лос Анджелис в Англия. Той не изключва възможността учените вече да се занимават с клонирането на Майкъл Джексън.

Майкъл желаеше това да стане и хвърли много средства за своята цел. Възможно е редица покойници да възкръснат благодарение на учените. Да не забравяме, че канадският зъболекар Майкъл Зук вече купи един от зъбите на Джон Ленън срещу 30 000 долара, за да създаде точно копие на звездата, каза още Майкъл Лъкман.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest