sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Похотлив дух изгони съпрузи от дома им

Похотлив дух изгони съпрузи от дома им

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
1k391
Духове
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
Препоръчано за малки и големи:
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
22.00 лв.
Виж ››

Немирен призрак изтормозил семейство от Великобритания. Терорът на наглия дух стигнал дотам, че съпрузите се принудили да напуснат собственото си жилище заради необикновения обитател на дома.

За първи път в дома започват да се случват странни неща в един уж обикновен следобед. Тогава 48-годишната Дебора се била заела с почистването. Тя усетила, че се е изморила доста и седнала да си почине. Изведнъж обаче я побили тръпки.

Жената усетила, че столът върху, който е седнала, се движи. Първоначално помислила, че може да има земетресение, но в последствие пред нея се образувал облак, който приел формата на три нереални фигури и Дебора разбрала, че си има работа с призрачни сили.

Пред домакинята незнайно как се явили мистериозен млад мъж, облечен официално, дама на същите години, облечена в розова рокля и миловидно момиченце на около пет години. При вида на трите фигури жената изпаднала в шок и моментално напуснала къщата. Тя се върнала обратно, чак след като съпругът ѝ се прибрал от работа.

Изплашена до смърт Дебора разказала на мъжа си за случилото се, но той сякаш отказвал да повярва на думите ѝ. След дълги спорове двамата решили, че Дебора трябва да се консултира с психолог и да започне да приема антидепресанти.

Само броени дни след първата случка, обаче, в къщата на семейството отново станало нещо страховито. Както всеки следобед Дебора работела в кухнята си, когато видяла пред нея да се появява някаква сфера. Малко след това домакинята отново съзряла призрачния мъж отпреди няколко дни и усетила, че той я опипва нахално. Дебора дори успяла да усети дъха на похотливия призрак.

Съпрузи

От този ден нататък духът редовно тероризирал беззащитната британка. Той започнал да става все по-нагъл и да си позволява какви ли не своеволия, но мъжът на Дебора и дума не искал да чуе от нейните разкази, тъй като бил повече от убеден, че те са плод на болната ѝ фантазия. Съпругът на Дебора сериозно започнал да страни от жена си и дори се изместил да спи в друга стая.

Той обаче възвърнал доверието си към нея, след като тя най-после успяла да подкрепи думите си с доказателства. Веднъж изтормозената жена записала похотливите вопли на призрака, докато била в банята. Тя пуснала записа на своя съпруг и така станало ясно, че няма психични отклонения, а е жертва на развратен призрак. Стопанинът на дома отначало отказвал да повярва на чутото, но в последствие се вразумил.

След още няколко атаки на призрачния мъж, Дебора и мъжът ѝ се решили да напуснат жилището си. Така най-после бедната домакиня отново заживяла спокойно, макар и на непознато място.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.5
50
42
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Мариела
Мариела
17.04.2015 10:40
Развратен дух... По-голяма простотия не можахте ли да измислите???
1
0
r
r
07.10.2014 02:32
не било дух, ами бил похотливия комшия.... :)))
7
7