sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Амулети и Талисмани»Пръстен с крокодил е талисман за неомъжени моми

Пръстен с крокодил е талисман за неомъжени моми

Крокодил
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Талисманите от крокодили в Африка и Америка се считат за едни от най-мощните. Крокодиловият талисман е древен, колкото човечеството.

Легендите гласи, че когато пората узнали колко силен и опасен е този свяр, почнали да му се прекланят. Принасяли му жертви и устройвали в негова чест празненства.

Крокодилите били свещени животни в Древен Египет. За убийство на крокодила фараоните наказвали със смърт. Огърлица от крокодилски зъби се считала за най-добрата награда за ловеца, който носейки я ставал по-силен и по-енергичен.

Днес трудно може да се сдобиете с истински талисман от крокодил, но има в изобилие много предмети, изобразяващи това животно.

Например за бизнесдамите е полезно да държат малахитово крокодилче в бюрото си. Вярва се, че талисманът отразява нападението на противника и успешно атакува неприятеля.

Ако се снабдите със зъб от крокодил, добре е да го носите на верижка. Този амулет е походящ за млади момчета. Какво вярването, че ще придаде на ловците сила и енергия, по същия начин ще закриля и младежите.

Ако имате ключодържател под формата на крокодил, това означава, че без проблеми ще се справят с изненадите на съдбата. Колкото и тежки и жестоки да са, ще успявате да устоите на изпитанията. Талисманът укрепвя тялото и духя на своя собственик.

Ако сте девойка и искате да се омъжите, тогава носете сребърен пръстен във вид на крокодил. Той е много подходящ, ако искате да се задомите със състоятелен мъж.

Още за животни: Кучета, Котки, Самоед, Чихуахуа, Немска Овчарка, Мопс, Йоркширски териер, Пинчер, Лабрадор

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest