Извънземното от Атакама втрещи учените
The Atacama Alien Stuns Scientists
Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Извънземни»Извънземното от Атакама втрещи учените

Извънземното от Атакама втрещи учените

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
1k249
Извънземното от Атакама втрещи учените

Мъничкото телце на странно човекоподобно същество, открито в пустинята Атакама преди повече от десет години, което беше показано в документалния филм Сириус, хвърли истинска бомба сред любителите на извънземните и стана повод за бурни дебати в социалните мрежи.

На 19-ти октомври 2003 година чилиецът Оскар Муньос намира малък предмет, опакован в изцапани парцали, докато търси артефакти в изоставения град Ла Нория. Когато развива находката, той с изненада установява, че държи в ръцете си труп на невиждано същество. От този момент нататък целият свят беше шокиран от малкия пришълец, а множество водещи уфолози застанаха зад твърдението, че това не може да е друго освен извънземно.

Съществото от Атакама беше изследвано чак през 2012 година. Учените веднага забелязали, че то има твърди зъби, издължен череп, тяло с тъмен цвят и девет двойки ребра. В трупа на създанието са намерени още остатъци от добре развити бели дробове и сърце.

В продължение на шест месеца специалистите подложили трупа на пришълеца на различни тестове, включително ДНК анализ, рентген и компютърна томография. Това, което открили накрая обаче, меко казано ги разочаровало. Резултатите показали, че извънземното всъщност е човек. Уфолозите са сигурни, че произходът на 15-сантиметровото създание трябва да се търси на нашата планета.

Със сигурност мога да заявя, че трупчето не е на маймуна. Най-вероятно е на човек, живял 6-8 години. Ясно е, че е дишал, хранил се е и е преработвал храната си. Не е ясно обаче колко голям е бил при раждането си, обяснява американският изследовател Гари Нолан.

Нолан и колегите му са убедени, че въпросният труп принадлежи на човек, който е страдал от особено рядка мутация. Човекът е бил от мъжки пол и е починал няколко години след раждането си.

Някои уфолози обаче не са съгласни с мнението на своите колеги. Според тях това няма как да е просто човек с мутация. Те мислят, че извънземното от Атакама трябва да се е появило след кръстоска между човек и пришълец.

Това би обяснило човешкото ДНК на съществото, коментират запалените любители на извънземните.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.8
54
43
32
22
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Monny Monsterr
Monny Monsterr
20.05.2015 14:00
Естествено, че са сред нас! Има много факти, но доста от тях се крият. А хората се опитват да печелят пари чрез лъжи за това, че са виждали/намирали извънземни. Вече човек не знае кое е истина и кое лъжа. Но можем да се сигурни, има нещо.. не сме сами.
11
4
прасе
прасе
22.03.2015 11:08
Спорет мен те показват че са сред нас и са се чифтосали с нас като по голяма час е наша
3
4
някой
някой
23.03.2015 16:13
Прасе, научи се първо да пишеш правилно и тогава се изказвай.
12
5