Какво да очакват зодиите през новата седмица
What the Zodiac Signs Should Expect During the New Week
sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Какво да очакват зодиите през новата седмица

Какво да очакват зодиите през новата седмица

Антония Р.Антония Р.
Джедай
2k939
Зодии
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
Препоръчано за малки и големи:
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
22.00 лв.
Виж ››

Новолунието този понеделник ще помогне на повечето зодии в хороскопа да стартират новите си проекти. Квадрат между Венера и Сатурн във вторник ще тества търпението ви.

В сряда Венера и Марс образуват квадрат, което ще засили напрежението, а опозиция между Слънцето и Нептун в петък ще ви даде силен стимул, за да помагаме на другите.

Овен – Не се занимавайте с финанси

Тази седмица окончателно ще се откажете от вредните си навици и ще започнете да обръщате по-сериозно внимание на здравето си. Сега не е време за заеми и кредити, като планетите ви съветват да изчакате другата седмица, за да се занимавате с финанси. Седмицата ще е подходяща за отдих.

Телец – Стартирайте плановете си от понеделник

Новолунието в понеделник ще донесе повече романтика в ежедневието ви. Още от понеделник трябва да стартирате с всички замислени планове, за да се радвате на отлични резултати по-късно. В същото време не трябва да се инатите и да карате другите да правят нещо против волята си.

Близнаци

Близнаци – Не се затрупвайте с ангажименти

Тази седмица ще усетите силен натиск на работното си място. Възможно е да започнете проекти, чиято реализация изисква огромни усилия от ваша страна. Не се затрупвайте с ангажименти, защото ще съжалявате. Вместо това трябва да се заобиколите с приятели и да релаксирате повече.

Рак – Партньорът ще ви разочарова

Чрез сътрудничество и компромис ще успеете да стабилизирате връзката си, въпреки че партньорът ви много ще ви разочарова през седмицата. Що се отнася до финансите, трябва да се контролирате малко повече и да се огледате за допълнителни възможности за изкарване на пари.

Лъв – Мир и хармония у дома

В дома ще настъпят положителни промени. Ако за известно време близките ви са ви карали да се чувствате неудовлетворени и напрегнати, през тази седмица с тях ще постигнете пълен мир и хармония. Ще се настроите положително и ще се фокусирате върху бъдещите си планове.

Пълнолуние

Дева – Можете да реализирате промените, за които мечтаете

Смесени сигнали от новина ще предизвикат безпокойството ви. Възможно е това да засегне най-вече ваш близък. Въпреки това седмицата ви предоставя отлични възможности да реализирате промените, за които отдавна мечтаете. Колкото по-скоро действате, толкова по-добри ще бъдат резултатите.

Везни – Започнете духовни занимания

Седмицата ви предразполага към духовни занимания като медитация или йога. Духовните практики ще се отразят положително върху стресиращото ви ежедневие напоследък. За отпускането ви ще ви помогне и приятелската компания, която ще ви зареди положително.

Скорпион – Връзка с близък ще е подложена на тест

Връзката ви с половинката или близък приятел ще бъде подложена на сериозен тест през тази седмица. Вместо да се предавате пред всяка пречка, се съсредоточете и се постарайте да решите проблемите си. Въпреки силното напрежение тази седмица, ще се чувствате много уверени.

Стрелец – Възползвайте се от възможностите

Тази седмица ще се появи предложение за пътуване, на което няма да може да устоите. В кариерата също е възможен тласък при положение, че стартирате отдавна замислените си проекти. Възползвайте се от възможностите пред себе си и ще откриете, че мечтите могат да се сбъдват много по-бързо, отколкото сте предполагали.

Водолей

Козирог – Приятел ще тества вашето търпение

Тази седмица приятел или колега ще изпитва вашето търпение. Трябва да сте склонни на много компромиси, ако искате да запазите добрите си отношения с него. През следващите дни вниманието ви отново ще се насочи към финансите, като е възможно да получите няколко добри съвета в тази насока.

Водолей – Хармония във всеки аспект

Планетните аспекти тази седмица предразполагат да кандидатствате за кредит, тъй като няма да срещнете никакви усложнения в тази област. Четвъртък и петък ще са най-силните дни от седмицата за вас – ще получите всичко, което искате. Във взаимоотношенията си с останалите също ще се радвате на хармония.

Риби – Нужно е малко усилие, за да реализирате плановете си

През тази седмица ще откриете, че мечтите ви всъщност не са толкова далеч, колкото сте предполагали. За да реализирате мащабните си планове, е нужно съвсем малко усилие. Новолунието в понеделник ще даде нов тласък на романтичната ви връзка, която ще премине на ново ниво.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest