sanovnik.bg»Статии»Астрология»Хороскопи»Какво да очакват зодиите през новата седмица

Какво да очакват зодиите през новата седмица

Антония Р.Антония Р.
Джедай
2k1k
Зодии
Луксозна кутия за бижута и часовници
Препоръчано за деца:
Луксозна кутия за бижута и часовници
54.00 лв.
Виж ››

Новолунието този понеделник ще помогне на повечето зодии в хороскопа да стартират новите си проекти. Квадрат между Венера и Сатурн във вторник ще тества търпението ви.

В сряда Венера и Марс образуват квадрат, което ще засили напрежението, а опозиция между Слънцето и Нептун в петък ще ви даде силен стимул, за да помагаме на другите.

Овен – Не се занимавайте с финанси

Тази седмица окончателно ще се откажете от вредните си навици и ще започнете да обръщате по-сериозно внимание на здравето си. Сега не е време за заеми и кредити, като планетите ви съветват да изчакате другата седмица, за да се занимавате с финанси. Седмицата ще е подходяща за отдих.

Телец – Стартирайте плановете си от понеделник

Новолунието в понеделник ще донесе повече романтика в ежедневието ви. Още от понеделник трябва да стартирате с всички замислени планове, за да се радвате на отлични резултати по-късно. В същото време не трябва да се инатите и да карате другите да правят нещо против волята си.

Близнаци

Близнаци – Не се затрупвайте с ангажименти

Тази седмица ще усетите силен натиск на работното си място. Възможно е да започнете проекти, чиято реализация изисква огромни усилия от ваша страна. Не се затрупвайте с ангажименти, защото ще съжалявате. Вместо това трябва да се заобиколите с приятели и да релаксирате повече.

Рак – Партньорът ще ви разочарова

Чрез сътрудничество и компромис ще успеете да стабилизирате връзката си, въпреки че партньорът ви много ще ви разочарова през седмицата. Що се отнася до финансите, трябва да се контролирате малко повече и да се огледате за допълнителни възможности за изкарване на пари.

Лъв – Мир и хармония у дома

В дома ще настъпят положителни промени. Ако за известно време близките ви са ви карали да се чувствате неудовлетворени и напрегнати, през тази седмица с тях ще постигнете пълен мир и хармония. Ще се настроите положително и ще се фокусирате върху бъдещите си планове.

Пълнолуние

Дева – Можете да реализирате промените, за които мечтаете

Смесени сигнали от новина ще предизвикат безпокойството ви. Възможно е това да засегне най-вече ваш близък. Въпреки това седмицата ви предоставя отлични възможности да реализирате промените, за които отдавна мечтаете. Колкото по-скоро действате, толкова по-добри ще бъдат резултатите.

Везни – Започнете духовни занимания

Седмицата ви предразполага към духовни занимания като медитация или йога. Духовните практики ще се отразят положително върху стресиращото ви ежедневие напоследък. За отпускането ви ще ви помогне и приятелската компания, която ще ви зареди положително.

Скорпион – Връзка с близък ще е подложена на тест

Връзката ви с половинката или близък приятел ще бъде подложена на сериозен тест през тази седмица. Вместо да се предавате пред всяка пречка, се съсредоточете и се постарайте да решите проблемите си. Въпреки силното напрежение тази седмица, ще се чувствате много уверени.

Стрелец – Възползвайте се от възможностите

Тази седмица ще се появи предложение за пътуване, на което няма да може да устоите. В кариерата също е възможен тласък при положение, че стартирате отдавна замислените си проекти. Възползвайте се от възможностите пред себе си и ще откриете, че мечтите могат да се сбъдват много по-бързо, отколкото сте предполагали.

Водолей

Козирог – Приятел ще тества вашето търпение

Тази седмица приятел или колега ще изпитва вашето търпение. Трябва да сте склонни на много компромиси, ако искате да запазите добрите си отношения с него. През следващите дни вниманието ви отново ще се насочи към финансите, като е възможно да получите няколко добри съвета в тази насока.

Водолей – Хармония във всеки аспект

Планетните аспекти тази седмица предразполагат да кандидатствате за кредит, тъй като няма да срещнете никакви усложнения в тази област. Четвъртък и петък ще са най-силните дни от седмицата за вас – ще получите всичко, което искате. Във взаимоотношенията си с останалите също ще се радвате на хармония.

Риби – Нужно е малко усилие, за да реализирате плановете си

През тази седмица ще откриете, че мечтите ви всъщност не са толкова далеч, колкото сте предполагали. За да реализирате мащабните си планове, е нужно съвсем малко усилие. Новолунието в понеделник ще даде нов тласък на романтичната ви връзка, която ще премине на ново ниво.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest