Момиченце оживя на собственото си погребение
Little Girl Comes Back to Life at her Own Funeral
sanovnik.bg»Статии»Загадки на древността»Момиченце оживя на собственото си погребение

Момиченце оживя на собственото си погребение

Антония Р.Антония Р.
Джедай
2k982
Погребение

3-годишно момиченце се събуди на собственото си погребение, след като преди 3 дни е било обявено за мъртво. Случката е станала във Филипините, а инцидентът е заснет с камера на телефон.

От кадрите се вижда как малкото момиче е изкарано от ковчега, в които е трябвало да го погребат. Очевидци разказват, че един от роднините е забелязал как 3-годишната помръдва и веднага е извикал родителите ѝ.

Момиченцето от Филипините се събудило на собственото си погребение малко преди да бъде заровено, понеже роднините му смятали, че то е мъртво.

Лекарите констатирали смъртта на детето в събота, а няколко дни преди това то страдало от треска.

"Персоналът на клиниката потвърди, че малкият пациент не е имал пулс и е обявен за клинично мъртъв в събота около 09.00 сутринта" – заявил инспектор по случая пред медиите.

На следващия ден родителите му подготвили опело в местната църква, когато един от роднините обаче се навел над ковчега и забелязал, че момиченцето помръдва. Пулсът на детето веднага бил проверен и се оказало, че филипинката е жива.

Линейка

Заснетите кадри, които са пуснати в интернет пространството, са на оплаквачката на погребението, която веднага извадила телефона си, за да снима феномена.

На разпространено в интернет видео се вижда как бащата грабва детето и го отнася отново в здравното заведение.

Родителите веднага дали вода на 3-годишното момиче и първо го откарали в болница, след което го прибрали в дома си. През цялото това време детето е останало неподвижно.

Дни наред майката и бащата на филипинката търсеха опитни медици, за да констатират точна диагноза на дъщеря им. След като беше извадено от ковчега, детето не беше помръдвало.

След няколко експертни прегледа, лекарите категорично заявиха, че 3-годишното дете е мъртво и опечалените родители трябваше да подготвят второ погребение за него.

Случаят обаче не беше закрит, тъй като остана да се разбере дали инцидентът е необикновено чудо или лекарска грешка.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest