Нумерология: Лично число 7
Numerology: Personal Number 7
Sanovnik.bg»Статии»Астрология»Нумерология»Нумерология: Лично число 7

Нумерология: Лично число 7

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k874
Номер 7
Луксозна кутия за бижута и часовници
Препоръчано за деца:
Луксозна кутия за бижута и часовници
54.00 лв.
Виж ››

Според нумерологията личното число се определя, като се съберат цифрите на датата, месеца и годината на раждане. След това събирането продължава до получаването на едноцифрен резултат. Това е личното число.

Хората с лично число седем са с богата фантазия и добре развита интуиция, която им помага да се справят с трудните ситуации. Това са родени философи, които се интересуват от размисли за духовното, а не от безсмислените според тях битови въпроси.

Тези хора искат да разберат колкото се може повече за тайните и мистериите в нашия свят. Те са обсебени от темата за паранормалното. Обичат да са сами, а когато са в шумна компания, се чувстват не на мястото си.

Това са независими хора, които са затворени в собствената си черупка. Те могат да мълчат с часове и се чувстват напълно щастливи. Самотата никога не е неприятна за тях. Те обичат да са в тесен кръг, заобиколени само от най-верните си приятели.

Жена

Хората с лично число седем са горди и много независими, затова трудно приемат съвети, както и помощ от страна на околните.

Хората с лично число седем са магнетични личности. Те имат толкова силно развита интуиция, че това ги доближава до ясновидците, затова никой детайл не им убягва.

Негативните страни на това число са прекаленият песимизъм, склонността към депресии, апатията, мързелът, недостъпността и меркантилността.

Въпреки че не се интересуват от материалната страна на живота, хората с число седем доста често са меркантилни и се държат по-мило с хората, от които могат да имат някаква изгода.

Те са перфектни изпълнители, тъй като винаги постигат високи резултати с перфектно качество, тъй като винаги се опитват да покажат високото ниво на възможностите си.

Най-добри резултати обаче постигат, когато работят сами за себе си, защото са прекалено независими и горди и се чувстват зле, когато имат шеф.

За тях е много трудно да намерят щастие в любовта, тъй като се държат студено и много трудно допускат хора до себе си. Едно от важните неща в живота им, според самите тях, е да предадат натрупаните от тях знания на достойни хора.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.4
58
41
33
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Васил
Васил
22.11.2014 10:15
Точно !
5
0
Радост
Радост
19.11.2014 23:30
Абсолютно вярно!!!
5
0
mihala
mihala
03.08.2014 20:45
Много вярно.
5
0
Chrisa
Chrisa
03.08.2014 15:14
Седем или осем?Нещо не се връзва статията.
1
0