Нумерология: Лично число 4
Numerology: Personal Number 4
sanovnik.bg»Статии»Астрология»Нумерология»Нумерология: Лично число 4

Нумерология: Лично число 4

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k1k
Лично число 4
Луксозна кутия за бижута и часовници
Препоръчано за деца:
Луксозна кутия за бижута и часовници
54.00 лв.
Виж ››

Всеки човек се ражда с лично число, което определя каква ще е съдбата му. Можете да разберете какво е вашето лично число, като съберете цифрите на датата, месеца и годината на раждането си и продължите да ги събирате, докато се получи едноцифрен резултат.

Хората с четно лично число, каквото е четири, са любвеобилни и артистични. Те намират възможност да изразят своята творческа натура във всяка една ситуация.

В поведението на хората с лично число четири има много черти, които ги доближават до децата. Въпреки това човек с лично число четири е склонен към наистина смели прояви.

Хората с лично число четири са уравновесени, трудолюбиви и обичат самостоятелността. За тях най-важно е да спят спокойно и да нямат проблеми със съвестта си.

Всяка работа, която трябва да изпълнят, те правят внимателно и последователно и точно затова винаги имат голям успех, независимо от сферата им на изява.

Работа

Те не обичат да рискуват, предпочитат да са по-предпазливи. Затова, преди да вземат решение за действие, те трябва дълго да обмислят всяко нещо.

Но ако вече са решили да направят нещо, няма сила, която да ги накара да размислят. В такива случаи няма препятствия, които те да не могат да преодолеят.

Като цяло хората с лично число четири са традиционалисти, които се ръководят от разума и логиката при взимането на решения.

Те не са импулсивни, но понякога взимат грешни решения, защото се ръководят от емоциите си. Понякога пък пропускат блестящи възможности само защото имат съмнения в крайния резултат.

Хората с лично число четири са умни, но и много уязвими. В това отношение са като малки деца – и най-малката обида може да ги съсипе.

Човек с лично число четири има малко приятели, но те са за цял живот. На хора с лично число четири винаги може да се разчита.

Сред негативните им черти са мързелът, ревността, раздразнителността, инатът, както и вечният им консерватизъм.

Хората с лично число четири ще се проявят най-добре там, където има нужда от концентрация и предпазливост. Те могат да изпълняват монотонни задачи, пред които другите се чувстват безсилни.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.9
54
45
34
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
23.07.2019 11:00
Вярно
0
0
..........
..........
19.07.2014 14:52
Вярно е!Може би само без монотонните задачи.Другите неща съвпадат.
6
126