Нумерология: Лично число 5
Numerology: Personal Number 5
sanovnik.bg»Статии»Астрология»Нумерология»Нумерология: Лично число 5

Нумерология: Лично число 5

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k1k
номер 5
Луксозна кутия за бижута и часовници
Препоръчано за деца:
Луксозна кутия за бижута и часовници
54.00 лв.
Виж ››

Според нумерологията личното число се намира, като съберете цифрите на датата си на раждане, месеца и годината. Продължавайте да събирате, докато получите едноцифрено число – това е вашето лично число.

Петицата дарява хората с постоянно желание за свобода, нужда от адреналин, любов към приключенията и към всичко необикновено. Действията на хора с лично число пет са непредсказуеми. Те са велики стратези и знаят как да се преборят с трудностите.

Понякога са нетърпеливи, което в повечето случаи се отразява негативно на контактите с близките им хора. Хората с лично число пет са импулсивни както в мислите си, така и в действията си.

Ако вашето лично число е пет, вие усвоявате много бързо големи обеми информация и се справяте със задачи, които са непостижими за други.

За вас е удоволствие да изучавате чужди езици и затова обичате да пътувате. Така се потапяте в атмосферата на чуждите култури, а това за вас е много важно.

успех

Една от лошите ви черти е, че се разпилявате, а трябва да се научите да се концентрирате върху една задача, за да успеете да изпълните всички.

Хората с лично число пет са раздразнителни и трудно сдържат гнева си. Когато срещнете човек с лично число пет, си мислите, че това е личност, която е убедена в собствените си сили.

Това обаче не е съвсем така, тъй като зад маската на сигурност в собствените възможности често се крие скромност и притеснение.

Изглежда почти нереално, че тези смели и енергични хора могат да са притеснителни и скромни, но точно това е част от тяхната противоречива натура.

Хората с лично число пет имат изострено чувство за независимост. Те не могат да понасят каквито и да е ограничения.

Затова половинката им трябва да ги приеме такива, каквито са, тъй като иначе няма как да успее да ги задържи дори и за кратко. Единственият начин някой да задържи такъв човек е да му даде пълна свобода и да се надява на неговата лоялност.

Сред негативните качества на личното число пет са непостоянството, болезненото чувство за ревност, прекалената доверчивост и понякога дори наивност.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest