Нумерология: Лично число 1
Numerology: Personal Number 1
Sanovnik.bg»Статии»Астрология»Нумерология»Нумерология: Лично число 1

Нумерология: Лично число 1

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k879
Лично число 1

Според нумерологията, за да разберете кое е личното ви число, трябва да съберете цифрите на датата, месеца и годината ви на раждане. Продължете да събирате, докато получите едноцифрено число.

Това е числото, което определя каква ще бъде съдбата ви, какви сте по характер и какъв е житейският ви път. Хората с нечетно лично число, каквото е единицата, имат стремеж към промени независимо от сферата си на изява.

Те лесно се справят с всяка неприятност. Според тях всичко на този свят, което ги засяга, се случва, за да бъдат те по-щастливи.

Числото едно дарява хората с необикновена енергия. Те реализират смели идеи, прокарват нови пътеки и помагат на други хора да постигнат целите си.

Затова ако вашето лично число е единица, вие лесно можете да се превърнете в лидер. Вие сте спокойни, запазвате хладнокръвие и в най-сложните ситуации.

Вие сте дейни и инициативни, честолюбиви сте и обичате състезанията, затова правите всичко възможно да излезете от тях победител.

Характер

Смелостта е вашата най-силна черта. Вие лесно разбирате какви са хората срещу вас, но когато става въпрос за ваши близки, губите почва под краката си и лесно можете да бъдете излъгани.

Имате дарба да убеждавате хората, затова лесно печелите нови приятелства и постигате лесно целите си. Когато искате да прокарате нова идея, това за вас е като детска игра. Дори понякога ви става скучно, че постигате целите си толкова лесно.

Вие имате чувство за хумор, което ви прави център на всяка компания. Вие сте лоялни и сте склонни да правите големи жертви. В любовта сте щедри, но ако не ви отвръщат с взаимност, може да станете агресивни.

Лошата ви черта е че лесно можете да се превърнете в диктатори, ако усетите възможност да го направите. Когато някой ви спечели за свой враг, трябва да внимава много.

Лошото при вас е, че никога не признавате грешките си пред другите, дори да знаете, че не сте прави. Трудно ви е да се приспособявате към общоприетите норми, защото смятате, че може да имате собствени такива.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest