Нумерология: Лично число 2
Numerology: Personal Number 2
sanovnik.bg»Статии»Астрология»Нумерология»Нумерология: Лично число 2

Нумерология: Лично число 2

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k1k
Лично Число 2
Луксозна кутия за бижута и часовници
Препоръчано за деца:
Луксозна кутия за бижута и часовници
54.00 лв.
Виж ››

За да разберете какво е личното ви число според нумерологията, съберете цифрите на датата ви на раждане, месеца и годината. Продължавайте да събирате, докато не получите едноцифрено число.

Ако вашето лично число е две, вие сте уравновесен, тактичен и спокоен човек. Винаги сте готови да защитите близките си хора. Няма по-добър помощник от вас, когато става въпрос за защитаване на интересите на семейството или на приятелите.

Вашият ключ към успеха е сътрудничеството с много хора. Вие сте перфектният делови партньор. Благодарение на вродената ви дипломатичност се чувствате в свои води навсякъде.

За вас е удоволствие да откривате нови хора, независимо от тяхното социално положение и ниво на интелект. Винаги се опитвате да избягвате конфликтните ситуации.

За вас не е важно да се самоизтъквате и да бъдете център на вниманието. Лесно прощавате на всеки и лесно намирате оправдание и за най-несправедливите спрямо вас действия.

Работа

Вие цените изтънчените неща, духовна личност сте. Отвращава ви всяка проява на малодушие и опити за насилие над по-слаби.

Като цяло хората с лично число две се интересуват от изкуство и за тях е важно да са във вихъра на интелектуалните новини.

Когато трябва да вземат решение в критична ситуация, те са сдържани и внимателни. Опитват се да намерят най-добрия начин да накарат всички да се чувстват добре.

Хората с лично число две са аналитици и винаги събират максимум информация, преди да предприемат каквото и да е действие.

Когато правят нещо, те са дипломатични, умерени и мъдри. Това им печели много нови приятели и винаги кара хората около тях да им се възхищават.

Въпреки добрия си характер хората с лично число две лесно могат да манипулират околните и така да постигат с лекота целите си.

Негативните страни на хората с лично число две са тяхната подозрителност, съмненията, които винаги ги преследват, както и бързата смяна на настроението.

Домът и семейството са издигнати на пиедестал от хората с лично число две. Те не могат да живеят в самота, защото имат нужда от някого, за когото да се грижат.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest