Гледане с кибрит
Divination with Matches
sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Гадаене»Гледане с кибрит

Гледане с кибрит

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k1k
Кибрит
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
Препоръчано за малки и големи:
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
22.00 лв.
Виж ››

Един от най-лесните начини да разкриете какво ви готви бъдещето, е гледането с помощта на обикновени кибритени клечки.

Гледането с кибрит се използва, за да се разбере какво ще е бъдещето на отношенията ви с даден човек. Най-лесният начин за гледане с кибрит е да вземете две клечки, които трябва да са сухи.

Едната клечка символизира вас, а другата – човека, който ви интересува. Клечките се слагат на малко разстояние една от друга и се запалват. След като изгорят, трябва да се види в какво положение са една спрямо друга.

Ако клечката, която символизира човека, който е важен за вас, е насочена към вашата клечка, това означава, че двамата имате бъдеще.

Ако и двете клечки са изправени, това е знак, че отношенията ви могат да са само приятелски. Ако клечката му сочи в обратната посока, това означава, че няма шанс да имате нещо общо в близките времена.

Може да се гледа с кибрит и с вода. Това се прави във всеки ден от седмицата освен в неделя. Когато сте решили да си гледате с кибрит, не трябва да казвате за това на никого. Трябва да сте съвсем сами в помещението, в което се опитвате да надникнете в бъдещето.

Необходима ви е чаша или купа с вода. Оставете водата да престои в нея половин час и след това задайте наум въпроса си, който се отнася до отношенията ви с даден човек.

След като сте задали въпроса си, пуснете една клечка във водата. Задайте въпроса си още веднъж наум и след това оставете съда с вода на едно място за 24 часа.

След като измине едно денонощие, погледнете накъде сочи главичката на кибритената клечка. Ако тя сочи на изток, отговорът на въпроса ви е положителен.

Ако сочи на запад, няма начин за добър резултат. Ако сочи на север, въпросът ви ще има отговор до половин година. Ако сочи на юг, сте на правилен път и скоро ще бъдете зарадвани с добри новини.

Ако резултатът не ви устройва, можете да повторите ритуала, но не по-рано от 30 дни. А ако резултатът от гледането ви е зарадвал, не трябва да разказвате на никого за това, ако искате да се сбъдне.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.1
56
46
34
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
ан
ан
25.02.2015 16:19
Ще пробвам и ще видя !
4
0