Гледане с книга
Divination with a Book
sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Гадаене»Гледане с книга

Гледане с книга

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k1k
Гледане с книга
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Гледането с книга се смята за един от най-простите, но също така и за един от най-верните и точните начини за предсказване на бъдещето. Този начин за предричане на бъдещето трудно може да бъде наречен древен, защото съществува откакто са се появили книгите.

Преди да започнат да гледат с книга, хората често се питат коя точно да изберат. Най-добре е това да е любимата ви книга, или книга, която сте чели няколко пъти, тъй като тя ще е заредена с подходящата за вас енергия. Така ще получите по-лесно отговорите на въпроси, които ви вълнуват.

След като вече сте избрали книгата, трябва да останете напълно сами в помещението, да изключите телефона си и телевизора, за да се концентрирате.

Хванете книгата с двете си ръце и мислено задайте въпроса, който ви интересува.

Гледане с книга

Затворете очите си и не правете нищо няколко секунди. След това има два начина: или си намисляте страница и ред, или отваряте книгата, без да гледате, и слагате пръста си на някое място в страницата.

След като прочетете реда, който ви се е паднал, трябва сами да си отговорите на въпроса, който ви е интересувал, и да интерпретирате получената по този начин информация.

В изречението, което сте избрали, се съдържа важна за вас информация, която обаче е кодирана, затова трябва да разберете посланието.

Ако ви се е паднало описание на природен пейзаж, имайте предвид, че ураган или буря вещаят лошо бъдеще, а дъждът и слънцето са предвестник на щастието. Ако в описанието на природата има езеро, море или река, това означава, че в любовен план всичко ще върви както вие искате.

Книгата, която ще използвате, за да надникнете в бъдещето, трябва да е художествено произведение. Безсмислено е да използвате за гледане справочници и речници, тъй като в тях няма да намерите изречение, което да може да разкодирате. Добре е да изберете дебела книга, за да имате по-голямо поле за действие.

Когато задавате въпроса си мислено, се опитайте да конкретизирате. Абстрактните въпроси трудно ще ви доведат до желаните от вас отговори.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
59
44
32
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (7)

Изпрати
Джесика
Джесика
01.06.2015 23:44
Попитах ще бъдем ли заедно някога с въпросният човек и избрах книгата ,,Град на изгубени души'',падна ми се
,,Разбирам,че го обичаш.Винаги си го обичала и то пре-''
3
0
иле-ели
иле-ели
14.08.2014 01:24
сега си гледах на друга книга "Знаци на любовта", този път пръста ми се падна на реда:
Нека започнем по-оптимистично. Онова което обе-
динява /е думата, цялата ли да я гледаме или до тирето?/
0
1
иле-ели
иле-ели
16.08.2014 14:51
май разчетох кодираното съобщение за мен, и май стана.
0
0
Мина
Мина
28.07.2014 20:26
Настроението ми се скапа! :(
Избрах книгата да е ,,Златните ябълки на хесперидите" и питах дали ще стана лекар. Повтарях въпроса си няколко пъти и после назовах наум назовах страница 99 ред 6. Отгръщам страницата гледам реда и на него пишеше: ,, ...писмена форма. Изобщо - казвам, - стига си се превзе-" Предполагам това значи не!
0
0
Polina Andonova
Polina Andonova
20.07.2014 21:16
Приложих този метод и използвах книгата "Вината в нашите звезди". Питах дали бъдещето ми ще е по-светло от миналото и ми се падна редът:
След малко ще ти отговоря. - отвърна той.
5
1
иле-ели
иле-ели
20.07.2014 14:59
гледах си на книгата "Едем" на Станислав Лем.... питах за отношенията ми с един човек и ми се падна:

никой нямаше желание да отлага- затова докато приготвят
2
0
Asparux
Asparux
20.07.2014 00:46
Ништо как се прави?
0
0
Анабел
Анабел
18.07.2014 16:52
Коранът например.
2
9
Asparux
Asparux
20.07.2014 00:47
Библия
11
2