Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Слон си направи селфи

Слон си направи селфи

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
1k249
Слон

Интернет може и да се е напълнил с човешки селфита, но те не представляват нищо пред първата автопортретна снимка на слон, пише вестник Дейли експрес.

Новата звезда в социалните мрежи е 22-годишният слон Латабе, който живее в сафари парка на Уест Мидландс, Великобритания.

Любопитният слон успял да се самозаснеме, след като гост на парка изтървал айфона си, а Лабате допрял тъчскрийна му с хобот.

Телефонът е собственост на 23-годишния Скот Бриърли. Младият мъж изпуснал айфона си, докато прекосявал с автомобила си мястото на слоновете.

Селфи

Работникът от сафари парка Анди Плъм не разрешил на Бриърли да спре и да си вземе мобилното устройство, но малко по-късно сам отишъл да вземе изтървания айфон.

Когато си получил телефона, Бриърли се натъкнал на изненадващо селфи, направено от слон.

Живея наоколо и често минавам през парка. Харесва ми да наблюдавам тигрите и слоновете. Слонът, който успя да се самозаснеме, сигурно е решил, че съм изтървал нещо за ядене. Щом си получих телефона, веднага проверих дали все още работи.

Наистина не можах да повярвам на очите си, когато видях слонското селфи. Всъщност селфитата бяха две, но едното беше с лошо качество.

Показвам селфито постоянно и всички много го харесват, обяснява развълнувано Бриърли.

Посетители на сафари парка често изпускат апаратите си, но досега подобно нещо не се е случвало. Много сме горди с Латабе, заявява служителят Анди Плъм.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest