Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Хиромантия»По ръката се познава дали ще сме щастливи

По ръката се познава дали ще сме щастливи

Антония Р.Антония Р.
Джедай
2k720
По ръката се познава дали ще сме щастливи
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Според науката за гледане на ръка – хиромантия, от линията на живота и брака може да се разбере дали един човек ще бъде щастлив и дали ще се омъжи за голямата си любов.

Специалистите по хиромантия за по-ясна представа разглеждат и двете ръце, като се смята, че на едната длан е изписано това, което съдбата ни предлага, а на другата – това, което ще реализираме.

Съветът към начинаещите е да гледат само на ръката, с която пишат – лява за левичарите и дясна – за хората, които използват дясната си ръка.

Дали един човек ще бъде щастлив до голяма степен може да се разбере от линията на живота. Тази линия започва близо до палеца и продължава надолу към китката.

Ако линията е дълбока и дълга, означава, че човекът е енергичен и независим и ще ще вземе всичко, което живота му предостави. И обратното – ако линията е къса и слабо очертана, този човек трудно ще постига целите си, защото не е достатъчно амбициозен.

Ако линията на живота е ясно видима, но без разклонения, означава, че тази личност е много силна, но няма да бъде щастлива. Разклоненията по тази линия показват щастлив и благополучен живот.

Хиромантия

Ако линията на живота продължава от външната страна на дланта с разклонения, означава, че ви чакат многобройни пътувания. Ако от линията се образува триъгълник, означава че ви пази ангел-хранител.

От линията на брака, която е права, разположена под кутрето, и линията на сърцето, която започва между показалеца и средния пръст и продължава по цялата длан, може да се разбере на колко години човек ще срещне своя избраник.

Представете си, че линията на сърцето съответства на 0 години, а основата на кутрето – 50 години. Точката, където линията на брака пресича пространство между двете, показва на колко години ще срещнете своя съпруг.

Например, ако линията на брака разделя пространството между линията на сърцето и основата на кутрето на две равни половини, това означава че ще срещнете своя избраник около 25 години.

Кръстче под показалеца от друга страна показва, че ще се омъжите по любов.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
59
42
34
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Нина
Нина
07.09.2014 08:30
Щастието зависи изцяло от нас. Ако гледаме оптимистично на живота и вярата, и надеждата ни съпътстват няма начин да не сме щастливи. А пък, ако човекът си е песимист по-природа, това не му пречи да си смени мирогледа и да започне да живее един пълноценен живот. Стига да искаме да сме щастливи ние ще бъдем такива през целия си живот, въпреки обстоятелствата и всички други пречки.
6
1
потребител
потребител
01.06.2014 08:02
пълни тъпотий
10
1
1234
1234
01.06.2014 08:01
измишльотини
7
3