sanovnik.bg»Статии»Астрология»Хороскопи»Годишен хороскоп за 2014: Телец

Годишен хороскоп за 2014: Телец

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k1k
Зодия Телец

Още през 2012 година представителите на зодия Телец са усетили, че напрежението в живота им се покачва. През 2014 година тенденцията в това отношение продължава.

Стресът не е чак толкова силен, че да ви докара до провал, но все пак действа доста зле на състоянието ви. Затова през 2014 година трябва да се опитате да запазите спокойствие, това ще ви помогне в постигането на целите ви.

Пазете се от прекомерна проява на емоционалност през тази година, за да успеете да запазите душевното си равновесие.

Бъдете предпазливи, но продуктивни, щедри, но практични. През 2014 година любовта ви ще бъде подложена на изпитание.

Флирт

През 2014 година ще изплащате морални дългове за събития, които са се случили преди 10 или 15 години. Ще трябва да изкупите вината си пред близки хора, но това ще ви донесе облекчение.

През 2014 година ще имате незначителни конфликти с бизнес-партньорите си. Но точно през тази година ще жънете плодовете на усилията, които сте положили през изминалите две години по отношение на бизнеса.

През втората половина от годината ще се наложи да вземете тежко бизнес решение, което обаче ще ви донесе добри резултати през следващите месеци.

През 2014 година Телецът е обкръжен от верни приятели, които му помагат в много отношения. Благодарение на приятелите си вие ще успеете да разберете за безсмислените усилия за поддържането на отношения с ваш близък, който се възползва от вас отдавна.

След средата на 2014 година вие ще заминете на пътешествие, което ще ви помогне да погледнете на много неща във вашия живот отстрани и да вземете верните решения, които поради една или друга причина отлагате.

Това пътешествие ще промени и вашето отношение към представителите на някои държави, към които сте били настроени негативно.

В любовта през 2014 ще ви върви и ще се насладите на много флиртове, особено през летния период. Няма голяма вероятност някой от флиртовете да прерасне в сериозна връзка, но със сигурност ще се забавлявате много в компанията на нови хора.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest