Фън-шуй хороскоп 2014 за Петел
Feng Shui Horoscope 2014 for the Rooster
sanovnik.bg»Статии»Астрология»Хороскопи»Фън-шуй хороскоп 2014 за Петел

Фън-шуй хороскоп 2014 за Петел

Нина НордНина Норд
Джедай
788554
Китайски хороскоп

Според китайския календар Петел е роденият през 1921, 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993 или 2005 година. Петелът е човек с често променящо се настроение, мечтател и суетен, общителен, екстравагантен, с прекалено голямо самочувствие, самонадеян и упорит.

Змия и Бик са близки по душа на Петела, тайният му приятел е Дракон, а конфликтно животно за него е Заекът. Късметлийският му ден е петък, а във вторник не му върви.

Според фън-шуй хороскопа за 2014 Петелът ще се радва на много сериозни успехи през тази година. Най-големият проблем, с който ще се сблъскате, ще бъде липсата на достатъчно увереност в себе си, което може да ви изиграе лоша шега.

Когато вие не вярвате в това, което мислите и искате да постигнете, никой не може да ви помогне. Най-важното през тази година е да повярвате в себе си - така ще успеете да осъществите всичко, което сте планирали за близките месеци.

Късметът е с вас, само трябва малко да повярвате в силите си и да сте по-решителни в критични ситуации. Статуетка на слон на бюрото ви или в офиса ще ви помогне да станете по-сигурни в себе си.

Спорт

Рискувате да изпуснете много благоприятни възможности, само защото няма да ви достига вътрешен ентусиазъм и смелост да рискувате. Въпреки това през тази година ще успеете да стабилизирате финансовото си състояние. Ще привлечете нови съюзници и ще създадете нови контакти, които ще са ви много полезни.

Най-големият ви враг тази година сте самите вие, вие сами се сдържате да се опитате да постигнете нещо, което наистина искате, само защото ви е страх от провал. Важното е да се опитате и ще видите, че ще постигнете много.

През тази година е добре да обърнете повече внимание на поддържането на тялото си - ходете на тренировки, които са подходящи за вас и ви харесват. Това ще повиши енергията ви, а точно от това имате нужда. Поглезете се с процедури на курорт и ще се почувствате много по-добре.

Фън-шуй хороскоп

Ще поискате да се откажете от проектите си, когато се стигне до скандали и спорове, но не го правете, защото късметът ще бъде с вас в такива ситуации. Не обръщайте внимания на препятствията, защото ще ги преодолеете. Ще получите подкрепа от важни хора на високи позиции.

Здравето ви не е изложено на риск, но все пак е добре да внимавате, когато времето е лошо, защото сте склонни към простудни заболявания в годината на Коня.

През тази година ви очакват приятни изненади на любовния фронт. Ще имате много нови запознанства, и най-накрая ще срещнете човека, за когото сте мечтали. Метални фигурки с формата на бик, петел или змия ще ви донесат късмет в любовта.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest