sanovnik.bg»Статии»Астрология»Хороскопи»Годишен хороскоп за 2014: Козирог

Годишен хороскоп за 2014: Козирог

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k1k
Козирог

В живота на родените под знака на Козирога през последните няколко месеца е имало драматични промени, свързани със семейството.

Въпреки че сте били подложени на голям стрес, вие сте се справили с критичните ситуации. Голяма част от тези критични ситуации са се коренили в семейството ви, но сега всичко е уталожено. Но дори сега отношенията с близките ви хора са много обтегнати.

Вие, като типичен представител на своя знак, предпочитате стабилността, а не промяната. Искате да знаете къде се намирате и какво можете да очаквате. Но въпреки това трябва да сте подготвени, че може да се изненадате неприятно от много близки хора.

Вие сте надарени от природата с огромно търпение. То обаче ще се изчерпи и ще успеете да отвърнете с категорична позиция на ударите под кръста, които ви нанасят в службата.

Пари

Тази година ще успеете да постигнете много в кариерата си и това ще предизвика много негативни реакции от различни хора, включително и на такива, които сте смятали за ваша опора.

Има вероятност да проявите интерес към доброволен труд. Възможно е точно по време на вашето благородно дело да срещнете истинската си половинка, която търсите от много години.

Това може да доведе до прекъсване на отношенията с постоянния партньор, но има голяма вероятност да се стигне до брак малко след началото на новата ви връзка.

През 2014 година Козирогът поставя свободата на пиедестал и затова ще отстоява свободата си както в личните си отношения, така и в служебен план.

Тази година е време за преосмисляне на всичко, което ви се е случило през последните няколко месеца. Козирогът е лидер и не иска да повери дейността си на друг човек, но сега е време да се опитате да привлечете някой от семейството, който да ви помогне и в работата. Това ще е човек, с когото не сте били особено близки в последно време, но той ще ви е от голяма помощ.

През 2014 година родените под знака на Козирога ще получат сериозни финансови попълнения, които ще дойдат лесно, но при недостатъчно добро управление на средствата могат много бързо да изчезнат.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest