sanovnik.bg»Статии»Астрология»Хороскопи»Годишен хороскоп за 2014: Риби

Годишен хороскоп за 2014: Риби

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k1k
Зодия Риби

През последните няколко години родените под знака на Рибите са усетили няколко важни и положителни промени. Вие се усещате по-мъдри и по-сигурни в себе си, вашата самооценка значително се е повишила.

Във финансово отношение за Рибите се очакват големи промени през 2014 година, и то в положителен смисъл. Отношението ви към парите също ще претърпи значителни промени.

През тази година вашата интуиция и чувствителността ви ще ви помогнат в много критични ситуации. Ще усетите положителното влияние на Нептун, който ще ви закриля през цялата година.

Но планетите имат своите положителни и отрицателни качества. Рибите, чиято дейност е свързана с музика, изкуство, хуманитарни кампании, ще бъдат повлияни положително от Нептун.

В романтично отношение обаче Нептун може да повлияе върху родените под знака на Рибите така, че те да се чувстват като мъченици в любовната си връзка. Това ще се прояви най-силно в края на февруари.

Любов

Въпреки това през 2014 година ви очакват приятни изненади в любовта. Ще получите внимание от много нови, но и стари приятели и познати, а в началото на лятото ще се открият нови възможности за вас в романтичен план.

През тази година ще станете по-умерени в реакциите си и няма да реагирате емоционално във всяка ситуация, както сте правели досега.

Ще помогнете на много хора, но трябва да вложите усилия, за да осъществите мечтите им. По този начин ще се сдобиете и с много нови приятели.

През 2014 година ще получите предложение за смята на работата си и това ще ви накара да промените изцяло подхода си към кариерата.

През тази година сантименталните романтични Риби ще се научат как да бъдат по-твърди и при нужда да отказват предложения, които им се струват неизгодни.

Тази година е и време, през което ще се отървете от хората, които само ви пречат, но дълги години сте ги търпели само защото сте ги съжалявали.

Рибите обикновено имат няколко таланта и големият им проблем е кой точно от талантите си да използват. През тази година ще успеете най-после да се концентрирате само върху един от талантите си и ще постигнете много.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.9
55
41
36
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Адриана
Адриана
30.10.2014 13:37
Пълната истина!
0
0
Ани
Ани
08.03.2014 21:25
Дано е истина.Хай-сетне нещо хубаво!
5
0
poli
poli
05.03.2014 15:56
Страхотно :)
7
0
Милен
Милен
04.03.2014 10:36
Супер
8
1