sanovnik.bg»Статии»Астрология»Хороскопи»Годишен хороскоп за 2014: Везни

Годишен хороскоп за 2014: Везни

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k1k
Зодия Везни

През последните две години Везните са били подложени на сериозни изпитания. Но търпението им ще бъде възнаградено през 2014 година.

През тази година се препоръчва Везните да са по-скромни в харченето на пари, ако искат през 2015 година да им потръгнат добре финансите.

През 2011 година сте били подложени на проверка по отношение на чувствата ви към половинката ви и нещата не са минали гладко.

През 2014 година предстои генерална промяна в личните ви отношения. Любовта ще е доста нестабилна и ще се засили вашата подозрителност към всеки нов опит на партньора ви да възвърне чувствата ви. Трябва да се проявите като дипломати, ако искате да излезете победител от тази любовна битка.

Скандал

За разлика от любовта, кариерата на Везните през 2014 година процъфтява. Особен успех ще имат Везните, които се занимават с политика, образование или рекламна и търговска дейност.

Очакват ви много пътешествия през тази година, които ще разширят мирогледа ви. През първата половина от годината ще имате блестящ успех в професионално отношение, а парите ще пристигат при вас по неочаквани за вас начини.

Успех в Работата

През първите шест месеца от годината ще се запознаете с нови хора, които ще се появят като ангели-хранители, за да ви помогнат да се изкачите едно ниво нагоре в кариерата и в стандарта на живот.

Имате възможност да разширите сферата си на работа, а репутацията ви на специалист ще бъде утвърдена и ще ви донесе нови приятни изненади.

През лятото Везните ще получат силна подкрепа от страна на приятели. През 2014 година представителите на тази зодия са склонни към психологически разстройства, затова трябва да се предпазват от негативни влияния.

В семейството на Везните предстои промяна, която е свързана с желанието на представителите на тази зодия да постигнат спокойствие и хармония в отношенията.

Възможно е през втората половина от годината да се преместите в ново жилище. Това преместване ще ви помогне да намерите себе си, защото ще е на място, което харесвате и обичате.

През 2014 година на първо място за вас са кариерата, семейството и здравето. През 2014 година можете да разчитате на подкрепата на много хора, които ще ви помогнат да осъществите идеите си.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest