Личното число Гуа
Your Personal Gua Number
Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Личното число Гуа

Личното число Гуа

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k875
Лично число Гуа
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Личното число Гуа е число, което според фън-шуй посочва каква е енергията на човек. Може да се каже, че числото Гуа позволява да бъдат определени благоприятните и неблагоприятните насоки.

Всеки може сам да изчисли своето число Гуа. За мъж, роден преди 2000-та година, се събират последните две цифри от годината на раждане. Ако се получи двуцифрено число, се събират отново, за да стане едноцифрено. След това този резултат се изважда от числото 10.

За жена, родена преди 2000-та година, се събират последните две цифри от годината за раждане, като накрая едноцифреното число се събира с числото 5.

За хората, родени след 2000-та година, формулата е различна. За момиче към крайния резултат се добавя цифрата 6. А за момче цифрата трябва да се извади от 9. Ако момчето е родено през 2009-та година, е ясно, че числото Гуа няма как да е нула, затова то ще е равно на 9.

Лично число Гуа 5 не съществува. Затова, ако за жена излезе, че личното й число Гуа е 5, се смята, че всъщност е 8, а за мъж се смята, че личното му число Гуа е 2.

Хороскоп

Имайте предвид също така и това, че според китайския слънчев календар новата година започва в началото на февруари, а не на първи януари. Затова, ако се изчислява личното число Гуа на човек, роден от първи януари до 4-5 февруари, то изчисленията се правят така, все едно той се е родил през предишната година.

Например ако се изчислява личното число Гуа на момче, родено през януари 2010 година, се смята, че момчето е родено през 2009 година. Затова неговото лично число Гуа е 9.

В зависимост от числото Гуа хората се делят на източна и западна група и имат свои късметлийски посоки. Тези посоки са различните посоки на света - общо осем наброй. Четири от тях са благоприятни, а другите четири не са.

Ако личното ви число Гуа е 1, 3, 4 или 9, това означава, че вие сте от източната група и за вас са късметлийски следните посоки - изток, югоизток, север и юг.

Ако личното ви число е 2, 6, 7 или 8, вие сте от западната група и късметлийските ви посоки са запад, северозапад, югозапад и североизток.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
53
44
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Вълчица
Вълчица
20.02.2014 15:44
... Тъкмо стана интересно и...
А, после какво? Какво означава, че тази и тази посока са късметлийски?
Статията ще има ли продължение?
11
0
Topato
Topato
21.02.2014 11:50
Може би трябва да вървим в тези посоки ...
4
1