Зодията ни показва кой сън ще се сбъдне
Our Zodiac Sign Shows us Which Dream Will Come True
Sanovnik.bg»Статии»Сънища»Тълкуване на сънищата»Зодията ни показва кой сън ще се сбъдне

Зодията ни показва кой сън ще се сбъдне

Антония Р.Антония Р.
Джедай
2k721
Хороскоп

Според астролозите групата, към която принадлежи нашата зодия, е най-ясен индикатор за това дали сънуваното ще се сбъдне или не. Зодиите се разпределят в 4 основни групи.

Огнени – Овен, Лъв и Стрелец

Огнените зодии имат богато въображение и техните сънища са доста реални. Пророческите сънища при тези знаци засягат най-вече тях самите.

Те трябва да обръщат по-голямо внимание на сънищата си, свързани с огън и пламъци. Сънищата на Лъвовете често са измамни, затова те трябва да се доверяват да сънуваното от тяхната половинка.

Спане

Сънищата за любов на Овена почти винаги се сбъдват. При Стрелеца всеки сън, който е свързан с пътуване, винаги е пророчески.

Земни – Телец, Дева и Козирог

По принцип земните зодии рядко обръщат внимание на своите сънища. Те често сънуват растения и животни – повече в сравнение с останалите зодиакални знаци.

Класическите сънища на земните зодии са свързани с реални ситуации, затова е възможно да получават отговори насън на въпроси, които си задават в реалността.

За Телците значими са сънищата, свързани с храна и дома. Девите трябва да обръщат внимание на сънищата си, в които нещо се подрежда, а за Козирозите важни са сънищата, в които си правят планове.

Въздушни – Близнаци, Везни и Водолей

Зодия Везни

Въздушните зодии не трябва да пренебрегват сънищата, в която се появяват числа и букви. Тази група от зодиакални знаци най-често реализира сънуваното в реалността. Те също получават отговор насън на своите въпроси.

Близнаците трябва да обръщат внимание на сънищата си, свързани с взаимоотношенията им с останалите хора.

Везните често могат да намерят изход от любовните си терзания насън. Сънищата на Водолеите често им показват наближаваща голяма промяна.

Водни – Рак, Скорпион и Риби

Сънищата на водната група са най-конкретни и се отнасят до всички, които ги заобикалят. Съновиденията на Рибите се отнасят най-вече за деца и различни печалби.

Раците трябва да обръщат голямо внимание на сънищата за далечни пътешествия, а Скорпионите – на сънищата, в които се образоват.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.1
511
48
34
22
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
Валентина Иванова
Стрелец
1
0
Вили
Вили
04.08.2015 16:50
Аз съм зодия Риби.Понякога сънувам интересни неща.
3
43
сиси
сиси
21.11.2014 22:26
Аз съм задия рак
0
1
здравко
здравко
20.11.2014 15:11
аз съм зодия риби
7
5
Ива
Ива
21.10.2014 18:41
Аз съм овен...
2
42