sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Отрицателните черти на зодия Риби

Отрицателните черти на зодия Риби

Жена Риби
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
Препоръчано за малки и големи:
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
22.00 лв.
Виж ››

Една от най-характерните отрицателни черти на изключително чувствителните и раними Риби е, че често се чувстват онеправдани. Почти постоянно представителите на тази зодия приемат, че към тях живота се отнася по възможно най-несправедливия начин.

Вероятно всичко това се дължи на прекалено голямата им чувствителност. Убедени са, че най-нечестните неща от живота връхлитат единствено тях. В тази връзка често са определяни като една от най-песимистично настроените зодии.

Емоциите на Рибите обикновено бушуват – сега са изключително щастливи, а в следващия момент вече осъзнават колко крайно нещастни са. В дълбините на душите им има толкова водовъртежи, че много често е трудно да разбереш какво всъщност притеснява представителя на тази зодия.

Освен това Рибите често са нерешителни, което обаче в никакъв случай не ги прави слаби или пък безпомощни. Нежната и чувствителна натура на Рибите заблуждава всички останали. Всъщност всеки, който е решил да подценява представител на зодия Риби, е сгрешил сериозно.

Зодия Риби

Когато истински се привържат към някого, имат склонността да го идеализират. Като цяло са разсеяни и често са определяни като слабохарактерни, което до някаква степен може да се приеме за истина. За важните неща в живота си обаче, ранимите на пръв поглед Риби, не проявяват подобна черта.

Обичат да мечтаят и са склонни да се отнесат на съвсем друго място, като се заемат със своите фантазии. Бягството от действителността е много характерно за представителите на тази зодия. Понякога ги обвиняват в преиначаване на истината, но може би всичко това се дължи на въображението им – забравят за границата между истината и това какво си представяме, че се е случило.

Що се отнася до материалните неща и до парите – това не са най-подходящите представители на зодиака, на които да доверите финансите си. Да съберат пари си е истинско постижение за тях.

Когато планират нещо, по някаква причина рядко успяват в график – времето просто не им стига, сякаш за тях тече по-бързо. По отношение на любовта – ако искате безнадежден романтик, това е правилния човек.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.9
58
48
36
21
11
Дай твоята оценка:

Коментари (9)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
16.04.2019 03:19
Аз съм зодия рак, приятеля ми е риби. Много нерешителна зодия. Разсеяна. Мога да говоря с часове, а той запомня само 1 изречение. По сериозни въпроси касащи общото ни бъдеще все пасува. Не може да реши къде му се ходи, какво му се яде... инатлив, когато не е на неговото. Сякаш в него живеят 2ма души... странна работа.
0
0
Л
Л
12.09.2015 02:57
пълни глупости са това хахаха изобщо не ме интересува ничие мнение, раними били хахахахахахаха тва със зодиите е пълна глупост
1
8
Ф;
Ф;
26.08.2014 09:28
Старая се да не се чувствам като "жертвата" в различни ситуации, знам, че не помага, въпреки че ми е в природата,.
Не съм ужасно песимистична, може да се каже, че съм на приливи и отливи.
Това за емоциите е вярно.
Не съм в никакъв случай нерешителна- мисля бързо и бързо избирам. Ако съм направила грешка, по-късно си поемам последиците.
Понякога подвеждам хората да си мислят, че съм "невинна" и така извличам полза.
Вярно е, че идеализирам и съм разсеяна. Донякъде слабохарактерна.
Мечтая и понякога забравям границата между фантазии и истински свят.
Колкото до парите- няма да са ми приоритет номер едно в живота и няма да се стремя към повече и повече, но когато ги имам, няма да ги харча безразборно, а умея да пазя.
Никога не ми стига времето, защото ми липсва организираност.
Колкото до безнадеждния романтик, познавам и по-големи от себе си, но може да се каже, че съм романтична.
(:
6
7
Мина
Мина
29.07.2014 15:18
Аз съм рибка и почти всичко е вярно. Наистина на мен времето никога не ми стига, винаги си мечтая и фантазирам, но се не съм съгласна с това, че преиначаваме нещата. Поне за не съм такава! И винаги правя разлика между реалността и фантазията! Както и за това което ,,Аз" каза малко по-долу. Не бих го направила, но вероятно това по-скоро зависи от самата личност и характера на човека!
И това което ,,Вълчицата" каза е вярно! Аз лично много се влияя от другите и не става въпрос само за мнение!
3
3
Реалист
Реалист
12.07.2014 17:39
Риби, телци, овце и водни падпадъци..., а някой от вас да е допускал, че това са пълни измислици и изобщо кой е доказал, че характера на човек се определя от месеца в който се е родил? Не мислите ли, че това е по - скоро работа на ДНКто :) ?
7
5
Тя
Тя
23.04.2014 00:43
И са яко снобари! Не може някой да има колкото тях, единствено те трябва да имат, по много ! ! !
3
16
Вивсая34
Вивсая34
01.02.2014 21:36
Я не ме обиждайте!!!
10
3
Аз
Аз
29.01.2014 23:01
Ако искате да ви изневерява половинката-хванете си риба!Най-неверните са те...
14
18
хм...
хм...
17.08.2015 16:25
Сериозно? Ще ви изневерява , ако е пренебрегвана,лъгана и предавана, както между впрочем и всяка друга зодия.
2
15
Рибче
Рибче
30.06.2014 20:54
Срам ме е да го призная,но е така.Аз съм риба,но ако изневерявам винаги е предизвикано от действията на партньора.Ако ме задушава не мога или пък ако иска да съм само негова,а той изневерява.Но всеки е различен.За повечето риби,които познавам не е изневяра ако е за един път.Емоционалната изневяра е най-лоша.Когато моята половинка ми изневери казах "Ами добре"лА и по принцип изневерим ли ние винаги се изповядваме на любимия.
1
0
maria
maria
08.05.2014 11:04
а не е така, заклевам се! ;х
6
0