sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Астрологична прогноза за 2014 година

Астрологична прогноза за 2014 година

Антония Р.Антония Р.
Джедай
2k942
Астрологична Прогноза
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Според астролозите хороскопът за следващата 2014 година никак не е положителен за България. Това е така, защото през изминаващата 2013 година сами сме си усложнили живота.

2014 година е годината на Нептун и от хората ще се изисква да се стремят към духовно израстване, добротворство и човеколюбие.

Понеже Нептун е богът на моретата и океаните в древноримската митология, това означава, че ако не се съобразим с изискванията на управляващата планета през годината, ще бъдем засипани с гняв и агресия.

Меркурий ще е фактор през 3 месеца от следващата година. Той ще бъде ретрограден през февруари, юни и октомври 2014 година, което изисква от управляващите да не се подписват никакви глобални договори, свързани с икономика, през тези периоди.

Астролозите предричат, че през следващата година ще има нови парламентарни избори. Те съветват изборите да не бъдат насрочвани в месеци, когато Меркурий е ретрограден, като припомнят, че тази година кабинетът „Борисов“ падна именно в такъв период.

Месец май, когато са насрочени европейските избори, е удачно избран според астролозите. Експертите твърдят, че астрологичните предсказания не трябва да се приемат параноично, но все пак е полезно да си четем хороскопа, за да знаем кои са силните ни периоди и как да ги използваме.

Астрология

Астролозите определят месец ноември за месец на силните магически енергии, понеже се управлява от знака на скорпиона, който отговаря за трансформациите на едно състояние в друго.

Важните астрологически събития за този месец са Слънчевото затъмнение, което се състоя на 3 ноември, и преминаването на Венера в Козирог за дълъг период от време.

Слънчевото затъмнение се характеризира като емоционален период. На този ден всички позитивна намерения е можело да се реализират. На 6 ноември Венера преминава в Козирог и ще остане там до 5 март 2014 г. Това преминаване означава, че през този период ще станем по-пестеливи и сдържани.

На 15 и 16 ноември Венера съвпада с Плутон и това ще доведе до любовни скандали. На 17 ноември пълнолунието попада в Телец, което ще доведе до насилие. На 23 ноември Слънцето преминава в знака на Стрелец.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
515
419
34
26
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Астролог
Астролог
17.12.2013 11:59
Не знам кой е този астролог, който твърди, че изборите за европейски парламент са удачно избрани през май, тъй като от февруари до около 20 юли 2014 г. Сатурн е ретрограден. Това положение е крайно неблагоприятно за избори. Сатурн е планета, имаща отношение към управлението. Независимо, че Уран и Водоле се свързват с груповите дейности, включително и парламента, все пак Сатурн съуправлява подобен род структури. Така че, този, който е подвел хората, не е никакъв астролог. Напоследък всеки ясновидец за по-авторитетно се определя като астролог. А това е тежък удар върху истинската научна астрология. Но рано или късно всеки получава сметката и я заплаща.
8
1
Алеко
Алеко
25.12.2013 22:38
Колкото и да обичам астрологията, истината е, че тя не е никаква наука, макар че има нещичко вярно. Но всеки може да си го изтълкува по много различни начини.
Ако беше истинска наука щеше да има реални предвиждания, които се сбъдват. Да, ама не.
Изучавала се е в 16 век в Сорбоната като наука, но е отхвърлена поради неверните предсказания. Толкова.
4
4