Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Амулети и Талисмани»Кои са най-силните любовни амулети

Кои са най-силните любовни амулети

Антония Р.Антония Р.
Джедай
2k721
Любовни амулети

От древни времена хората вярват, че природните сили могат да помогнат при различните дейности.

От древните цивилизации до днес са достигнали 3 вида амулети – астрологически, такива, които привличат късмет и успех и такива, които привличат любовта.

Сред талисманите съществуват толкова силни и ефективни амулети, които са издържали проверката на времето и са широко използвани и до днес.

Лекуващият тюркоаз

Любов

Смята се, че тюркоаз може да излекува всяка несполука в любовта. Нужно е само да го допрете до кожата си, а камъкът да е необработен. Тюркоазът има силата да привлича погледите.

Смята се, че можете да разберете чувствата на любимия човек, ако му подарите тюркоаз. След като носи известно време, ако камъкът избледнее – значи и любовта на притежателя му е избледняла. Ако е изневерил на половинката си – тогава тюркоазът потъмнява.

Традициите във фън шуй

Теориите във фън шуй твърдят, че енергията в дома ви може да привлича или отблъсква любовта.

За да привлечете любовта в своя живот, интериорът в жилището ви не трябва да е еднообразен. Например, не е позволено по стените да са окачени само женски или само мъжки снимки.

Трябва да изберете такива предмети, които да излъчват женска и мъжка енергия по еднакъв начин.

Амулети за любов

Подходящи са картини на влюбена двойка, две сърца, две птички и т.н.

Тези предмети трябва да се поставят в югозападния сектор на дома ви, като е необходимо да засилите червените акценти в тази част на жилището.

Силата на анаграмите

Анаграмите са най-силният привличащ амулет. Смята се, че украшенията, изобразяващи богинята на любовта в древноримската митология Венера, носят щастие и хармония в любовния живот.

Талисманът може да бъде едностранен - само пентаграм и знаци или двустранен - на другата страна да е изобразена самата богиня Венера.

Важното при анаграмите е, че те не трябва да остават при вас, а незабележимо да се дадат на човека, в които сте влюбени.

Бобът е сексуален амулет

Циганите смятат, че боб е мощен сексуален амулет и често го използват за украшения или просто го носят в джоба си.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest