sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Амулети и Талисмани»Кои са най-силните любовни амулети

Кои са най-силните любовни амулети

Антония Р.Антония Р.
Джедай
2k980
Любовни амулети
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
Препоръчано за малки и големи:
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
22.00 лв.
Виж ››

От древни времена хората вярват, че природните сили могат да помогнат при различните дейности.

От древните цивилизации до днес са достигнали 3 вида амулети – астрологически, такива, които привличат късмет и успех и такива, които привличат любовта.

Сред талисманите съществуват толкова силни и ефективни амулети, които са издържали проверката на времето и са широко използвани и до днес.

Лекуващият тюркоаз

Любов

Смята се, че тюркоаз може да излекува всяка несполука в любовта. Нужно е само да го допрете до кожата си, а камъкът да е необработен. Тюркоазът има силата да привлича погледите.

Смята се, че можете да разберете чувствата на любимия човек, ако му подарите тюркоаз. След като носи известно време, ако камъкът избледнее – значи и любовта на притежателя му е избледняла. Ако е изневерил на половинката си – тогава тюркоазът потъмнява.

Традициите във фън шуй

Теориите във фън шуй твърдят, че енергията в дома ви може да привлича или отблъсква любовта.

За да привлечете любовта в своя живот, интериорът в жилището ви не трябва да е еднообразен. Например, не е позволено по стените да са окачени само женски или само мъжки снимки.

Трябва да изберете такива предмети, които да излъчват женска и мъжка енергия по еднакъв начин.

Амулети за любов

Подходящи са картини на влюбена двойка, две сърца, две птички и т.н.

Тези предмети трябва да се поставят в югозападния сектор на дома ви, като е необходимо да засилите червените акценти в тази част на жилището.

Силата на анаграмите

Анаграмите са най-силният привличащ амулет. Смята се, че украшенията, изобразяващи богинята на любовта в древноримската митология Венера, носят щастие и хармония в любовния живот.

Талисманът може да бъде едностранен - само пентаграм и знаци или двустранен - на другата страна да е изобразена самата богиня Венера.

Важното при анаграмите е, че те не трябва да остават при вас, а незабележимо да се дадат на човека, в които сте влюбени.

Бобът е сексуален амулет

Циганите смятат, че боб е мощен сексуален амулет и често го използват за украшения или просто го носят в джоба си.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest