sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Извънземни»Случаи на отвлечени от извънземни

Случаи на отвлечени от извънземни

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k1k
Отвлечени от извънземни
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Има не един и два случая на насилствено отвличане на хора от извънземни. Често след такива случаи остават веществени доказателства, доказващи случилото се.

Такъв е случаят с живеещият в Австралия 37-годишен Питър Каури. След преживяно отвличане от извънземни у него остава уникално доказателство, което впоследствие е подложено на ДНК анализ.

Това не било първото му отвличане. Той преживял такова страшно събитие още когато бил на 7 години. Следващото отвличане било след 17 години. Посред нощ се събудил парализиран и видял около кревата си няколко странни същества.

Едно от съществата – високо, слабо, с лице в бронзов цвят и големи черни очи, вкарало дълга игла в слепоочието на Питър и той загубил съзнание. Когато се събудил нямало нищо, освен раната на слепоочието му.

Сън

Четири години по-късно отново имал необяснима среща. Събудил се от неприятно чувство и видял, че е в непозната стая, легнал на бяло легло. В края на леглото му седяли две непознати голи жени.

Едната - висока блондинка с бяла кожа и сини очи – северен тип, а другата – източен тип – мургава, тъмнокоса, със същите големи очи, но тъмни.

Изведнъж русата жена скочила и хванала главата на Питър и я сложила на гърдите си. Той панически се отскубнал, но тя отново го хванала. Питър успял да я захапе по ухото и тя го пуснала.

По вида ѝ личало, че не изпитва болка, а по-скоро недоумение. Изведнъж получил силен пристъп на кашлица и когато той отминал, вече жените ги нямало.

Върху тялото на Питър обаче бил останал един косъм от блондинката. Той решил да го прибере и го запазил в херметично затварящо се пликче.

извънземни

След още 4 години Питър отново станал жертва на отвличане. Решил да потърси помощ от психиатър. Под дълбока хипнотична регресия той добавил детайли, които иначе не си спомнял.

Случилото се с него станало известно и той получил предложение да бъде изследван косъма, който пазел като доказателство. След изследване в лаборатория станало ясно, че косъмът принадлежи на същество, което биологично може да се счита много близко до човека.

Но според изследванията това бил необикновен антропологичен вид – извънредно рядка китайско монголоидна група, едно от най-редките разклонения от всички известни родословия на човека.

Анализът на корена на косъма показал, че има допълнителен тип ДНК, показващ сходство с келтско разклонение.

Тези резултати навеждат на мисълта за връзка с цивилизациите от древното минало, в чиято история се откриват свидетелства за появата на такъв тип хора, смятани за богове. Те са споделяли знанията си с нас, а после отново изчезвали в небето.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.1
510
42
36
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
полет   2347
полет 2347
08.06.2015 21:51
и мен са ме отвличали два пъти ..но беше различно от това което пише тук.
4
1
39886
39886
04.08.2014 00:21
за това говорят и митологиите, но защо ли са ни създали???
3
1
123456
123456
12.06.2015 13:36
Сигурно сме някаква биулогична грешка !
0
0